PRODUK

UNTUK PERTANYAAN ATAU ORDER, SILA CALL/PM/SMS/WHATSAPP DI TALIAN 012-3992558(FARAH) .SESI RUNDING CARA & INFO KESIHATAN ADALAH PERCUMA

Tuesday, 16 July 2013

Senarai Harga Produk JSD & Cara Untuk Order:-


•collagen delimalicious/RM 100.00
•berryna/RM 38.00
•Magic bodyslim soap/RM 36.00
•Magic clear sinus soap/RM 28.90
•coklat love habibi/RM 48.00
•jamu susuk pemgantin dara/RM 65.00
•jamu jalinan cinta/RM 48.00
•masker vagina/RM 25.00
•medicated deep heat lotion/RM 48.00
•cool medicated feminine wash/RM 48.00
•intim gel/RM 56.00
•minyak ikat kasih/RM 65.00
•cahaya soap/RM 28.90

Produk penjagaan kulit SUSUK DARA!!!

✅100% botanical
✅100% bebas kimia
✅Bebas merkuri
✅Bebas hidrokinun
✅Membuang sel2 mati secara perlahan
✅Tidak menyakitkan
✅Khas utk kulit kering & berjeragat

1 set @ RM 485.00

Terdiri drpd:
✅U White Whitening cleanser
@ RM 65.00
✅U White Whitening moisturiser
@ RM 85.00
✅U White BB cream
@ RM 80.00
✅U White treatment essence
@ RM 95.00
✅U White repair
@ RM 95.00
✅U White magic water
@ RM 65.00

Cara order/pertanyaan:
Inbox/SMS ke 012.399.2558

Cara bayaran:
Bank in ke akaun CIMB Bank Berhad
(SMS utk mdapatkan no akaun)

Cara penghantaran:
Melalui pos laju. Caj dikenakan:
RM 7 semenanjung
RM 11 sabah/sarawak

Cara order/pertanyaan:
Inbox/SMS ke 012.399.2558

BERRYNA+VIT C JSD - SUPPLEMENT TERBAIK UNTUK PERMATA HATI KITA(ANAK-ANAK)

Berryna+VIT C keluaran JSD boleh diambil dari bayi hinggalah orang
dewasa..
cadangan pengambilan :
1. Utk bayi..hujung sudu saja
2. Utk umur 1 tahun ke atas..1 sudu teh
3. Utk umur 3 tahun ke atas 1 sachet
4. Utk peringkat Remaja dan dewasa 2 sachet sehari
~keluaran Jamu Susuk Dara khas untuk minda dan
kecergasan anak-anak serta diri anda!
~Jus yang diperkaya dengan 7 jenis herba Sunnah seperti
Buah Tin, Kismis, Gam Arab, Saffron, Madu, Habbatusauda
dan Buah Delima yang dirumus khas bagi pembinaan akal
dan fizikal..
~Malah mampu merawat masalah sembelit dan meningkatkan
daya tenaga tubuh badan.
~Rasa sangat enak!,,mummy pun suka dgn rasanya..
NAK TAHU KANDUNGAN DALAM BERRYNA+VIT C?
*Terdiri daripada 12 bahan utama.
7 DARIPADANYA ADALAH TERDIRI DARIPADA MAKANAN
SUNNAH.
7 yang pertama makanan sunnah ialah:
1- Saffron
fungsinya utk:
* Melancarkan Peredaran darah
*Mencegah peradangan pada saluran kencing dan mencegah
pembentukkan batu karang
* meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh.
* vitamin C dan serat yang tinggi yg terdapat dalam saffron
mampu bertindak sebagai anti oksidan dan sebagai anti
kanser.
2- Arabic Gum
fungsinya utk:
* Meningkatkan penyerapan kalsium. ini, seterusnya
membawa kepada kepdatan tulang yg lebih baik dan
meningkatkan kekuatan tulang.
* meningkatkan hormon darah yang mengurangkan rasa
lapar.
* mengurangkan risiko jangkitan usus.
* meningkatkan pengawalaturan usus, pukal dan kelembutan.
3- Madu
fungsinya utk:
* Meningkatkan hemoglobin dan membantu mencegah dari
serangan anemia.
* Meningkatkankadar serapan kalsium dalam badan.
* Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
4- Kismis
fungsinya utk:
* Membantu meningkatkan kecerdasan minda yang lemah dan
pelupa
* Membantu utk meningkatkan kesihatan usus besar.
* Kismis juga boleh membantu utk memerangi masalah plak
gigi dan penyakit gusi.
5- Buah Tin
fungsinya utk:
* Buah tin kaya dgn kalsium dan potasium juga mengandungi
zat benzaldehyde yang bermanfaat melawan sel-sel kanser.
Antara khasiat buah tin termasuklah menyingkirkan
keracunan ( toksin), mencairkan kahak, mengurangkan batuk
yang berpanjangan lantas melapangkan dada. Ia juga
berfungsi utk membersihkan hati dan jantung dan
membersihkan lendir dalam usus.
6- Habbatus Sawda
fungsinya utk:
* Menguatkan sistem imunisasi dalam badan
* Mengubati reumatik, peradangan serta infeksi.
* Membantu ketika menstruasi dan meningkatkan produksi
air susu ibu.
7-Buah DElima
Fungsinya utk:
* Delima mengandungi antioksida yang sangat tinggi.
pengambilannya akan dapat membantu mengurangkan risiko
kanser dan Alzheimer.
* Selain itu, buah delima mengandungi vitamin dan nutrient
yang tinggi yang diperlukan oleh tubuh badan utk membantu
mengekalkan tubuh agar sentiasa sehat.
dan campuran lain makanan kesihatan ini adalah:
8- Halia
fungsinya utk:
* Membantu menghadamkan makanan
* Membuang angin yang terdapat didalam usus kecil dan
usus
besar.
9- Garam Bukit
* Menyumbang tenaga semulajadi yang tersimpan dalam
struktur hablur garam dan tubuh dapat menggunakannya
selama 24jam.
* Membantu memperseimbangkan kealkalian ? keasidan
dalam
tubuh dan meneutralkan tekanan darah
* Membantu melarutkan dan menyah mendapatan yang boleh
mengakibatkan pembentukan "batu" dan pelbagai jenis
rheumatisme seperti artritis.\, batu hempedu dan batu
karang.
10- Glukosa
fungsi utk:
* rasa manis tanpa kandungan gula
11- Pegaga
fungsinya utk:
* merawat masalah bau badan akibat peluh dari dalam badan


* Membantu mengawal paras gula dalam darah
* boleh menguruskan badan
12- Cuka Epal
fungsinya utk:
* memecahkan molekul lemak dan secara tidak langsung
membantu proses penurunan berat badan
* Merangsang pemecahan lemak
* Melancarkan perjalanan darah
* menguatkan tenaga dalaman
* melawaskan usus besar dan kecil
RM38.00/15 sachet tak termasuk harga pos..

TESTIMONI COKLAT LOVE HABIBI DI BULAN RAMADHAN


Penangan CLH. yg dah cuba pasti akn repeat order!
Plus masa bulan puasa ni lah msa tbaik utk mkn clh expecially utk org yg nk lose weight
1- badan sentiasa bertenaga..tak letih.
2- perut tak rasa lapar
3- boleh turun berat badan dgn cepat.

JOM dapatkan COKLAT LOVE HABIBI yg punya 101 khasiatl ni 


sesuai utk lelaki / perempuan, yg belum berkahwin pun boleh guna ya.

Jom kekal sihat & bertenaga dengan Jamu Susuk Dara.

Berminat mendapatkan sesi rundingcara percuma, berminat nak tambah pendapatan sempena Syawal yang akanmenjelma, Sahabat2 semua boleh contact/sms/whatsapp saya di 012 399 2558 atau inbox terus ke www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya

TESTIMONI COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE & SKINCARE JSD


Hasil yg menakjubkan dan tidak menyakitkan.
Tidak kah anda teringin utk memiliki kulit wajah yg sehat. tidak mengenakan sebarang alat solek utk nampak berseri.Seri ini adalah seri dan cantik semulajadi.


Berminat nak order atau mendapatkan sesi rundingcara percuma, berminat nak tambah pendapatan sempena Syawal yang akanmenjelma boleh contact/sms/whatsapp saya di 012 399 2558 atau inbox terus ke www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya

PENDAFTARAN AGEN DIBUKA UNTUK TEMPOH 10/07/2013 - 09/08/2013


Raya nak dekat?Budget utk Raya tak cukup?Jom, mulakan langkah dengan modal RM 100.00, anda mampu berhari Raya dengan lebih selesa.

Jom aktifkan diri anda sebagai Agen Jamu Susuk Dara
‪#‎Bimbingan‬ akan diberikan
‪#‎Berniaga‬ secara online/offline atau dropship

Dengan bermodalkan RM 100 saja, kami bagi:-
PERCUMA Berynna +Vitamic C sebanyak 3 kotak.Aktifkan anak2 anda di bulan Ramadan ini dengan Berynna + Vitamin C.. ianya mempunyai 7 jenis makanan Sunnah Nabi yang anak2 tentu sukar nak makan kan.. antaranya Madu, Kismis, Safron, Buah Delima, Habatussauda, Buah Tin.. JOm actifkan anak anda.. ianya dapat meningkatkan daya ketahanan tubuh serta minda anak2.. supaya kekal cergas, bijak serta memberikan tumpuan semasa belajar di sekolah... 


Berminat, pm/whatsapp saya di 012 399 2558 atau inbox terus ke www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya

Tuesday, 18 June 2013

MAGIC SERI CAHAYA SOAP

MAGIC SERI CAHAYA SOAP.
HARGA: RM28.90

KEGUNAAN:
1- WAJAH YANG BERJERAWAT BERBENJOL - BENJOL
2- KULIT MUKA YANG BERMINYAK

WAKTU PENGGUNAAN:
1- BANGUN PAGI SEBELOM MANDI
2- MALAM SEBELOM MASUK TIDUR.
3- SETIAP KALI SEBELOM BERWUDUK UTK SOLAT.




CARA PENGGUNAAN:
1- Basahkan sabun dan keluarkan buih.
2- Sapukan diwajah dan biarkan kering.
3- Selepas 2 minit Bilas wajah sebersih bersihnya.

KESAN SERTA - MERTA:
1- akan terasa kulit wajah akan lebih halus dan lembut
2- akan terasa kulit wajah bebas dari minyak dan tidak melekit


KESAN JANGKA MASA PANJANG:
1- Jerawat akan cepat kering.
2- Minyak akan keluar bertambah banyak dan semakin hari semakin berkurang bergantung kepada kekerapan pemakaian
3- pengelupasan ditempat paling aktif berminyak seperti ditepi hidung, atas hidung, pipi akan berlaku.
4- pengelupasan tanpa menyakitkan akan berlaku dalam tempoh 2 ke 3 minggu pemakaian dimana sel - sel kulit mati akan disingkirkan.
5- dalam beberapa tempoh kulit wajah akan bebas daripada jerawat dan minyak. sekaligus kulit wajah akan bertambah cerah dengan pengantian sel kulit baru yang lebih sehat.


Berminat nak order/pertanyaan atau tahu details boleh :-
PM/Whatsapp saya di 012-399 2558
Cash On Delivery: Subang Jaya/USJ/Putra Height/Shah Alam
Poslaju: Seluruh negara /Singapore/Brunei
Free Consultation
Page:www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya

MAGIC CLEAR SINUS SOAP(MCSS)

MAGIC CLEAR SINUS SOAP
HARGA:RM 28.90




Cara kegunaan:-

~Buih dan gosok dengan lembut ke seluruh muka dan badan.Kemudian bilas sehingga bersih.
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit bermasalah.







KEBAIKAN

~Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat.

~Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.

~Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu.

~Membantu mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka.

  
Berminat nak order/pertanyaan atau tahu details boleh :-
PM/Whatsapp saya di 012-399 2558
Cash On Delivery: Subang Jaya/USJ/Putra Height/Shah Alam
Poslaju: Seluruh negara /Singapore/Brunei
Free Consultation
Page:www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya