PRODUK

UNTUK PERTANYAAN ATAU ORDER, SILA CALL/PM/SMS/WHATSAPP DI TALIAN 012-3992558(FARAH) .SESI RUNDING CARA & INFO KESIHATAN ADALAH PERCUMA

Tuesday, 16 July 2013

Senarai Harga Produk JSD & Cara Untuk Order:-


•collagen delimalicious/RM 100.00
•berryna/RM 38.00
•Magic bodyslim soap/RM 36.00
•Magic clear sinus soap/RM 28.90
•coklat love habibi/RM 48.00
•jamu susuk pemgantin dara/RM 65.00
•jamu jalinan cinta/RM 48.00
•masker vagina/RM 25.00
•medicated deep heat lotion/RM 48.00
•cool medicated feminine wash/RM 48.00
•intim gel/RM 56.00
•minyak ikat kasih/RM 65.00
•cahaya soap/RM 28.90

Produk penjagaan kulit SUSUK DARA!!!

✅100% botanical
✅100% bebas kimia
✅Bebas merkuri
✅Bebas hidrokinun
✅Membuang sel2 mati secara perlahan
✅Tidak menyakitkan
✅Khas utk kulit kering & berjeragat

1 set @ RM 485.00

Terdiri drpd:
✅U White Whitening cleanser
@ RM 65.00
✅U White Whitening moisturiser
@ RM 85.00
✅U White BB cream
@ RM 80.00
✅U White treatment essence
@ RM 95.00
✅U White repair
@ RM 95.00
✅U White magic water
@ RM 65.00

Cara order/pertanyaan:
Inbox/SMS ke 012.399.2558

Cara bayaran:
Bank in ke akaun CIMB Bank Berhad
(SMS utk mdapatkan no akaun)

Cara penghantaran:
Melalui pos laju. Caj dikenakan:
RM 7 semenanjung
RM 11 sabah/sarawak

Cara order/pertanyaan:
Inbox/SMS ke 012.399.2558

BERRYNA+VIT C JSD - SUPPLEMENT TERBAIK UNTUK PERMATA HATI KITA(ANAK-ANAK)

Berryna+VIT C keluaran JSD boleh diambil dari bayi hinggalah orang
dewasa..
cadangan pengambilan :
1. Utk bayi..hujung sudu saja
2. Utk umur 1 tahun ke atas..1 sudu teh
3. Utk umur 3 tahun ke atas 1 sachet
4. Utk peringkat Remaja dan dewasa 2 sachet sehari
~keluaran Jamu Susuk Dara khas untuk minda dan
kecergasan anak-anak serta diri anda!
~Jus yang diperkaya dengan 7 jenis herba Sunnah seperti
Buah Tin, Kismis, Gam Arab, Saffron, Madu, Habbatusauda
dan Buah Delima yang dirumus khas bagi pembinaan akal
dan fizikal..
~Malah mampu merawat masalah sembelit dan meningkatkan
daya tenaga tubuh badan.
~Rasa sangat enak!,,mummy pun suka dgn rasanya..
NAK TAHU KANDUNGAN DALAM BERRYNA+VIT C?
*Terdiri daripada 12 bahan utama.
7 DARIPADANYA ADALAH TERDIRI DARIPADA MAKANAN
SUNNAH.
7 yang pertama makanan sunnah ialah:
1- Saffron
fungsinya utk:
* Melancarkan Peredaran darah
*Mencegah peradangan pada saluran kencing dan mencegah
pembentukkan batu karang
* meningkatkan stamina dan daya tahan tubuh.
* vitamin C dan serat yang tinggi yg terdapat dalam saffron
mampu bertindak sebagai anti oksidan dan sebagai anti
kanser.
2- Arabic Gum
fungsinya utk:
* Meningkatkan penyerapan kalsium. ini, seterusnya
membawa kepada kepdatan tulang yg lebih baik dan
meningkatkan kekuatan tulang.
* meningkatkan hormon darah yang mengurangkan rasa
lapar.
* mengurangkan risiko jangkitan usus.
* meningkatkan pengawalaturan usus, pukal dan kelembutan.
3- Madu
fungsinya utk:
* Meningkatkan hemoglobin dan membantu mencegah dari
serangan anemia.
* Meningkatkankadar serapan kalsium dalam badan.
* Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
4- Kismis
fungsinya utk:
* Membantu meningkatkan kecerdasan minda yang lemah dan
pelupa
* Membantu utk meningkatkan kesihatan usus besar.
* Kismis juga boleh membantu utk memerangi masalah plak
gigi dan penyakit gusi.
5- Buah Tin
fungsinya utk:
* Buah tin kaya dgn kalsium dan potasium juga mengandungi
zat benzaldehyde yang bermanfaat melawan sel-sel kanser.
Antara khasiat buah tin termasuklah menyingkirkan
keracunan ( toksin), mencairkan kahak, mengurangkan batuk
yang berpanjangan lantas melapangkan dada. Ia juga
berfungsi utk membersihkan hati dan jantung dan
membersihkan lendir dalam usus.
6- Habbatus Sawda
fungsinya utk:
* Menguatkan sistem imunisasi dalam badan
* Mengubati reumatik, peradangan serta infeksi.
* Membantu ketika menstruasi dan meningkatkan produksi
air susu ibu.
7-Buah DElima
Fungsinya utk:
* Delima mengandungi antioksida yang sangat tinggi.
pengambilannya akan dapat membantu mengurangkan risiko
kanser dan Alzheimer.
* Selain itu, buah delima mengandungi vitamin dan nutrient
yang tinggi yang diperlukan oleh tubuh badan utk membantu
mengekalkan tubuh agar sentiasa sehat.
dan campuran lain makanan kesihatan ini adalah:
8- Halia
fungsinya utk:
* Membantu menghadamkan makanan
* Membuang angin yang terdapat didalam usus kecil dan
usus
besar.
9- Garam Bukit
* Menyumbang tenaga semulajadi yang tersimpan dalam
struktur hablur garam dan tubuh dapat menggunakannya
selama 24jam.
* Membantu memperseimbangkan kealkalian ? keasidan
dalam
tubuh dan meneutralkan tekanan darah
* Membantu melarutkan dan menyah mendapatan yang boleh
mengakibatkan pembentukan "batu" dan pelbagai jenis
rheumatisme seperti artritis.\, batu hempedu dan batu
karang.
10- Glukosa
fungsi utk:
* rasa manis tanpa kandungan gula
11- Pegaga
fungsinya utk:
* merawat masalah bau badan akibat peluh dari dalam badan


* Membantu mengawal paras gula dalam darah
* boleh menguruskan badan
12- Cuka Epal
fungsinya utk:
* memecahkan molekul lemak dan secara tidak langsung
membantu proses penurunan berat badan
* Merangsang pemecahan lemak
* Melancarkan perjalanan darah
* menguatkan tenaga dalaman
* melawaskan usus besar dan kecil
RM38.00/15 sachet tak termasuk harga pos..

TESTIMONI COKLAT LOVE HABIBI DI BULAN RAMADHAN


Penangan CLH. yg dah cuba pasti akn repeat order!
Plus masa bulan puasa ni lah msa tbaik utk mkn clh expecially utk org yg nk lose weight
1- badan sentiasa bertenaga..tak letih.
2- perut tak rasa lapar
3- boleh turun berat badan dgn cepat.

JOM dapatkan COKLAT LOVE HABIBI yg punya 101 khasiatl ni 


sesuai utk lelaki / perempuan, yg belum berkahwin pun boleh guna ya.

Jom kekal sihat & bertenaga dengan Jamu Susuk Dara.

Berminat mendapatkan sesi rundingcara percuma, berminat nak tambah pendapatan sempena Syawal yang akanmenjelma, Sahabat2 semua boleh contact/sms/whatsapp saya di 012 399 2558 atau inbox terus ke www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya

TESTIMONI COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE & SKINCARE JSD


Hasil yg menakjubkan dan tidak menyakitkan.
Tidak kah anda teringin utk memiliki kulit wajah yg sehat. tidak mengenakan sebarang alat solek utk nampak berseri.Seri ini adalah seri dan cantik semulajadi.


Berminat nak order atau mendapatkan sesi rundingcara percuma, berminat nak tambah pendapatan sempena Syawal yang akanmenjelma boleh contact/sms/whatsapp saya di 012 399 2558 atau inbox terus ke www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya

PENDAFTARAN AGEN DIBUKA UNTUK TEMPOH 10/07/2013 - 09/08/2013


Raya nak dekat?Budget utk Raya tak cukup?Jom, mulakan langkah dengan modal RM 100.00, anda mampu berhari Raya dengan lebih selesa.

Jom aktifkan diri anda sebagai Agen Jamu Susuk Dara
‪#‎Bimbingan‬ akan diberikan
‪#‎Berniaga‬ secara online/offline atau dropship

Dengan bermodalkan RM 100 saja, kami bagi:-
PERCUMA Berynna +Vitamic C sebanyak 3 kotak.Aktifkan anak2 anda di bulan Ramadan ini dengan Berynna + Vitamin C.. ianya mempunyai 7 jenis makanan Sunnah Nabi yang anak2 tentu sukar nak makan kan.. antaranya Madu, Kismis, Safron, Buah Delima, Habatussauda, Buah Tin.. JOm actifkan anak anda.. ianya dapat meningkatkan daya ketahanan tubuh serta minda anak2.. supaya kekal cergas, bijak serta memberikan tumpuan semasa belajar di sekolah... 


Berminat, pm/whatsapp saya di 012 399 2558 atau inbox terus ke www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya

Tuesday, 18 June 2013

MAGIC SERI CAHAYA SOAP

MAGIC SERI CAHAYA SOAP.
HARGA: RM28.90

KEGUNAAN:
1- WAJAH YANG BERJERAWAT BERBENJOL - BENJOL
2- KULIT MUKA YANG BERMINYAK

WAKTU PENGGUNAAN:
1- BANGUN PAGI SEBELOM MANDI
2- MALAM SEBELOM MASUK TIDUR.
3- SETIAP KALI SEBELOM BERWUDUK UTK SOLAT.




CARA PENGGUNAAN:
1- Basahkan sabun dan keluarkan buih.
2- Sapukan diwajah dan biarkan kering.
3- Selepas 2 minit Bilas wajah sebersih bersihnya.

KESAN SERTA - MERTA:
1- akan terasa kulit wajah akan lebih halus dan lembut
2- akan terasa kulit wajah bebas dari minyak dan tidak melekit


KESAN JANGKA MASA PANJANG:
1- Jerawat akan cepat kering.
2- Minyak akan keluar bertambah banyak dan semakin hari semakin berkurang bergantung kepada kekerapan pemakaian
3- pengelupasan ditempat paling aktif berminyak seperti ditepi hidung, atas hidung, pipi akan berlaku.
4- pengelupasan tanpa menyakitkan akan berlaku dalam tempoh 2 ke 3 minggu pemakaian dimana sel - sel kulit mati akan disingkirkan.
5- dalam beberapa tempoh kulit wajah akan bebas daripada jerawat dan minyak. sekaligus kulit wajah akan bertambah cerah dengan pengantian sel kulit baru yang lebih sehat.


Berminat nak order/pertanyaan atau tahu details boleh :-
PM/Whatsapp saya di 012-399 2558
Cash On Delivery: Subang Jaya/USJ/Putra Height/Shah Alam
Poslaju: Seluruh negara /Singapore/Brunei
Free Consultation
Page:www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya

MAGIC CLEAR SINUS SOAP(MCSS)

MAGIC CLEAR SINUS SOAP
HARGA:RM 28.90




Cara kegunaan:-

~Buih dan gosok dengan lembut ke seluruh muka dan badan.Kemudian bilas sehingga bersih.
Sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit bermasalah.







KEBAIKAN

~Menghilangkan hama resdung dan mencegah hidung tersumbat.

~Mengurangkan kegatalan pada mata dan muka.

~Menghilangkan jerawat, bintik-bintik hitam dan parut nipis dimuka dengan membunuh bakteria yang menjadi punca jerawat halus dan jerawat batu.

~Membantu mencerah, melembut serta menyegarkan kulit muka.

  
Berminat nak order/pertanyaan atau tahu details boleh :-
PM/Whatsapp saya di 012-399 2558
Cash On Delivery: Subang Jaya/USJ/Putra Height/Shah Alam
Poslaju: Seluruh negara /Singapore/Brunei
Free Consultation
Page:www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya


SUSUK DARA SKINCARE (NEW PRODUCT)

PRODUK SUSUK DARA SKINCARE

Penggunaan skincare susukdara 100% botanical dan 200% bebas kimia, bebas merkuri dan bebas hidrokinun.
Skincare yg pertama sahutan bumiputera yg sama taraf dgn kualiti antarabangsa gabungan susuk dara resources dan syarikat pengeluar dgn kepakaran saintis herba bumiputera kelulusan luar negara...

Product penjagaan kulit ini tdk menyakitkan. Membuang sel kulit mati dgn perlahan2.
Dan penggunaan yg berterusan menampakkan hasil yg sungguh luar biasa... 


Khas bagi kulit muka berjeragat dan kulit kering.

SUSUK DARA SKINCARE

1- U WHITE WHITENING CLEANSER 100ML = RM65.00
2- U WHITE WHITENING MOISTURISER 25ML = RM85.00
3- U WHITE BB CREAM 25ML= RM80.00
4- U WHITE TREATMENT ESSENCE 25ML= RM95.00
5- U WHITE REPAIR 25ML = RM95.00
6- U WHITE MAGIC WATER 100ML = RM65.00




               


Berminat/Pertanyaan, boleh:-
PM/Whatsapp saya di 012-399 2558
Cash On Delivery: Subang Jaya/USJ/Putra Height/Shah Alam
Poslaju: Seluruh negara /Singapore/Brunei 
Page:www.facebook.com/SusukDaraSkincare.SubangJaya

BERYNNA + VIT C(NEW PRODUCT)

BERYNNA + VIT C
HARGA:RM 38.00 (15 sachet) 


Berynna + Vit C keluaran Jamu Susuk Dara khas untuk minda dan kecergasan anak-anak serta diri anda!
Jus yang diperkaya dengan 7 jenis herba Sunnah seperti Buah Tin, Kismis, Gam Arab, Saffron, Madu, Habbatusauda dan Buah Delima yang dirumus khas bagi pembinaan akal dan fizikal..
Malah mampu merawat masalah sembelit dan meningkatkan daya tenaga tubuh badan.
Rasa sangat enak!



PM/Whatsapp saya di 012-399 2558
Cash On Delivery: Subang Jaya/USJ/Putra Height/Shah Alam
Poslaju: Seluruh negara /Singapore/Brunei
Free Consultation
Page:www.facebook.com/jamususukdara.subangjaya

COLLAGEN KEMBALI LAGI DENGAN LEBIH POWER

COLLAGEN DELIMALICIOUS WHITE
HARGA : RM RM100 (12 sachet)

~ merawat / memutih / meremajakan kulit
~ memulihkan kulit kusam
~ mengecutkan jerawat
~ kulit berseri dan gebu
~ merawat dalaman
~ mengecutkan rahim
~ power
~ ketat
~ montok
~ bagus untuk sendi
~ lingkaran gelap bawah mata
~ liang pori terbuka


1. Ia berfungsi melaraskan BERAT BADAN dan HORMON
2. Anti-bakteria, pemecatan TOKSIN
3. Menghilangkan SEMBELIT
4. Mengurangkan tekanan darah tinggi dan hypertension
5. Anti penuaan, memelihara sel-sel kulit mati (jerawat), perbaiki masalah kejatuhan penjagaan KULIT dan RAMBUT
6. Kurangkan KEDUTAN, TEMPAT HITAM, SELULIT dan JERAWAT
7. MENCANTIKKAN KULIT, MELICIN dan MENEGANGKAN KULIT serta payudara dan Put-put
8. Menormalkan fungsi kelenjar tiroid
9. Membantu meningkatkan METABOLISME
10. Menghapuskan nefritis, Artritis, basal
11. Memberi kekuatan kepada saluran darah, mengurangkan penyakit sendi, kecacatan kolagen,darah badan dan 'purpura hemorrhagica'(Purpura dikaitkan dengan pengurangan dalam beredar platelet darah yang boleh mengakibatkan daripada pelbagai faktor)
12. Meningkatkan peredaran darah, dingin dan mencegah sakit bahu
13. Berkesan bagi mereka yang telah sarcoma atau tumor
14. Berfungsi utk silm up abdomen dan punggung anda.
15. Melembutkan kulit dan mengurangkan sakit pinggang.
16. mencegah ANEMIA
17. Mengisi rawan antara sendi, menguatkan tulang, sinews dan ligamen serta mengurangkan sakit belakang
18. kajian telah membuktikan bahawa kollagen ini dapat meningkatkan keupayaan sel-sel jantung untuk menghasilkan tenaga dimana kekurangan oksigen akan melambatkan kecekapan jantung. kollagen ini juga dapat dikaitkan untuk merawat penyakit-penyakit seperti penyakit jantung vaskular, angina pectoris, penyumbatan arteri koronari dan infeksi miokardinal..

Kandungan herbanya pula berfungsi memantapkan bahagian intim wanita supaya montok, ketat dn padat.

Sesuai utk remaja dan wanita berkahwin.

***IBU MENGANDUNG TIDAK DIGALAKKAN***

Cara makan:
Siap utk terus di makan. Tidak perlu di bancuh dgn air.
Ambil 1 sachet sebelum tidur. Untuk kesan maksimum ambil 2 sachet sebelum tidur untuk 2 minggu yg pertama.

kandungan herba di dalam collagen kita diperbolehkan dimakan bersama jamu2 kita yg lain.

1 kotak ada 12 sachet.so dlm sebulan orang akan budget dalam 2 kotak. masa piyed tak perlu makan.....

PM/WHATSAPP DI 012-399 2558

COD:Subang Jaya/Putra Height/USJ/Shah Alam

Thursday, 16 May 2013

INFO PENTING JAMU PENGANTIN DARA

~ALL ABOUT JAMU PENGANTIN DARA~
1- JPD hanya boleh digunakan oleh wanita yang pernah melakukan hubungan kelamin sahaja.

2- JPD hanya boleh digunakan oleh wanita yang mempunyai masalah di bahagian sulit mereka, antaranya keputihan terok, bau busuk, ada discharge, dah longgar, rahim kembang, period tak lancar, dah beranak, pernah terlanjur tapi berusaha membina kehidupan bar...
u and of course nak bagi yang terbaik untuk suaminya nanti, gatal2 tak tertahan dll lagi.. (name it)

3- jika ada makan jamu/herba/ubat diet/minuman diet/sebarang yang berkaitan dengan diet-----> wajib berenti selama sebulan sebelum guna JPD.. yes, saya tau ada yang cakap stop 2-3 minggu pon dah boleh start guna JPD tapi anda harus ingat, lain orang, lain antibodi--> yakin ke anda cukup kuat? karang ada terbabas di tengah jalan.. (best tak ayat?;p )... jadi sila stop selama sebulan ye..

4- jika anda ada amik apa2 suppliment/ubat selain herba contohnya vit c, vit e, ubat hospital, pil perancang dan segala yang takde kaitan dengan herba, sila jarakkan selama 2 jam.

5- pengguna IUCD yang kurang dari setahun tak boleh guna JPD.. wajib genap setahun baru boleh buat pembersihan guna JPD..

6- anak dara dilarang paling keras insert JPD

7- yang dah terlanjur tapi dah insaf dan nak baiki hidup pon boleh pakai JPD... tapi kalo anda saja nak menggatal dengan mana2 lelaki, mintak maaf ye, saya tak jual..

8- pengguna JPD wajib pantang minuman sejuk, ais, air kelapa, durian, madu, minuman bergas, alkohol. WAJIB YE!

9- wanita yang dah menopous tak boleh guna JPD.. pakai intim gel, feminin wash dan masker sahaja untuk penjagaan intim anda

10-wanita yang kering bila bersama en asben sampaikan setiap kali nak bersama wajib ada pelincir luar pon tak boleh guna JPD.. sila guna intim gel dulu

11 - wanita hamil laaaaaaaaaaaagi la haram guna JPD ni.. sebab tu sila guna JPD lepas anda period, sebab kalo sebelom period, risau anda tak tau anda dah mengandung. sebab JPD boleh tarik janin, boleh tergugur... jangan pula ada yang order JPD sebab nak gugurkan kandungan ye

12- wanita yang dah bersalin, sila tunggu lepas pantang baru boleh guna JPD.. kalo takut baby panas, sila tunggu lepas 6 bulan bersalin baru guna JPD sebab masa tu lidah baby dah banyak merasa makanan selain susu ibu. selingan- jangan sesekali bagi makanan tambahan kepada baby anda selagi tak cukup 6 bulan sebab sistem penghadaman mereka belom sempurna. tak kira la kalo anda nampak macam baby tu lapar sangat pon, bagi susu je.




sila betolkan minda anda ya, JPD bukan berfungsi untuk mengetat semata-mata sebab JPD ni bukan ubat seks.. tapi JPD berfungsi untuk serap dan buang segala mak nenek yang tak patut ada dalam salur vagina anda.. dan bila serap dan buang, secara tak langsung salur anda akan bersih dan sempit.. air mazi pon senang nak turun jika anda ghairah.. maka takde lah masalah kekeringan lagi tu.. maka takde lah lagi masalah bau busuk,keputihan dll.

kesan semasa guna JPD adalah berlainan bergantung kepada individu..ada yang sihat walafiat, ada yang demam, ada yang senggugut, ada yang sakit perot tak tertahan, ada yang banyak kali kencing, ada yang bentan dll.... so sangat diharapkan ikut segala pantang larang.. air suam kena minum banyak2... dan sila bersabar sementara proses pembersihan dijalankan..

hasil yang anda dapat lepas pakai JPD pon berlainan bergantung kepada tahap kekotoran/kebersihan salur vagina.. ada yang kuar banyak, ada yang kuar sikit je..jangan pula sedih bila hasilnya sikit, sepatutnya happy la sebab tak kotor sangat salur tu..

harap anda semua paham ye.. (tak paham sila tanya)

Wednesday, 17 April 2013

Tambah Pendapatan

Anda teringin nak ada pendapatan sebegini walaupun pada waktu tengah bulan?


Mulakan dengan langkah pertama!Daftar sebagai agen Jamu Susuk Dara dengan Modal RM 100.00

Ingat tarikh ini: 23- april - 2013

Pengambilan agen akan dibuka kembali. Rebutlah peluang utk:-
-meraih pendapatan hebat!
-bahagia dan berjaya seperti rakan2 JSD yg lain
-mendapat kelas bimbingan secara eksklusif dari pengasas sendiri
-anda sendiri tentukan! anda buat, anda dapat!

Berminat-PM saya laju 012 399 2558

Monday, 8 April 2013

TESTIMONI MAGIC BODY SOAP



Testimoni Magic Body Soap

HARGA: RM 36.00 

Atasi Kejang Kaki & Otot Masa Mengandung

Anda pregnant tapi selalu mengalami masalah kekejangan kaki/lenguh2 kaki & otot..Rasa tidak SELESA.

Jangan Risau,  Deep Heat Lotion Jamu Susuk Dara dapat menyelesaikan Masalah ANDA.

Harga : RM 48.00

Testimoni Deet Heat Lotion






        Testimoni Deep Heat Lotion
              Harga : RM 48.00


TESTIMONI MASALAH JERAWAT

Jom Atasi Masalah Jerawat Dengan Jamu Jalinan Cinta
RM 48.00

Tips menggunakan Susuk Dara Deep Heat Lotion & Magic Body Slimming Soap❤



❤Dos lotion sebesar syiling 50 sen tu sudah cukup untuk you all sapu mliputi area perut,pinggang dan bontot... Please ya bila sapu lotion ni xdigalakkan pkai bengkong atau korset. Sbb tempat sapuan ni seeloknya biarlah didedahkn kepada free air kluar masuk. Klu you all pkai korset atopun bengkong nnti rasa nk pengsan.lpas tu relax about 45 minit ya..then bru brgerak.

❤klu you all nk wrap dgn plastik wrap yg lmbut tu,start 1 jam slpas mndi.sapu kt tmpat ada masalh lebihan lemak.wrap tu jgn ketat2 sangat ya.then u relax,tido.tjuan wrapping mcm di slimming center tu utk mnakung peluh.

❤klu you all nk guna dos yg banyak,guna utk satu area setempat ja.jgn sapu all over.contoh klu perut,perut jer.relax,baring dan boleh juga wrap.slpas 45 minit hingga dua jam,bangun dan mandi. lpas tu you all akan still trasa warm lebih kurang kekal 24jam.

Deep Heat Lotion - RM 48.00
Magic Body Slimming Soap - RM 36.00

❤❤pastikan ORI dari JSD ya❤❤

Boleh PM/SMS/INBOX/CALL/Whatsapp Saya -012 3992558
COD:USJ/Putra heights/Subang Jaya/Puchong/Shah Alam
Lain-Lain Kwsn: Melalui Sistem Poslaju

RUNDINGANCARA PERCUMA
... Jamu Susuk Dara
Manis,Mantap dan penuh rahsia ♥♥♥


Hubungan Kian Hambar ?

HUBUNGAN KIAN HAMBAR???????
Jom Atasi dengan Intim Gel -  RM 56.00

selepas melahirkan anak, keinginan wanita akan berkurangan di sebabkan hormon dalam badannye tdk seimbang..keadaan ini mengakibatkan masalah kewanitaan berlaku dan keinginan wanita semakin menurun, setiap tekanan sama ada fizikal atau mental..h

BELUM TERLEWAT LAGI UTK MENGATASINYE...JSD ADA PENAWAR MASALAH INI...DAPATKAN SET KEINTIMAN

INTIM GEL RM 56.00
COKLAT HABIBI RM 48.00(Suami & Isteri)

-utk ketat n rapat
-utk mencapai hubungan intim anda
-memberi bertenaga walau penat menguruskan rumahtangga
-menyihatkan badan
-melawaskan
-membuang toksin dlm badan
-buang angin tidak elok dalam badan

Jika berminat, Jom Order
PM/INBOX/SMS/CALL/WHATSAPP - 012 399 2558
COD:USJ/Subang Jaya/Putra Heights
Lain-Lain Kwsn: Melalui Sistem Poslaju

FREE Consultation
Jamu Susuk Dara
Manis,Mantap dan penuh rahsia ♥♥♥







COKLAT LOVE HABIBI - ATASI MASALAH


Atasi masalah:-
#Angin Satu Badan
#Sembelit
#Segugut
#Melancarkan perjalanan darah



SET SLIMMING

Set Slimming Jamu Susuk Dara
Pakej Langsing, Cantik dan kulit Mulus

♥ Medicated Deep Heat Lotion 110ml/RM48
♥ Magic Bodyslim Soap 100gm/RM36
♥ Coklat Love Habibi 30gm/RM48

❤❤pastikan ORI dari JSD ya❤❤

Boleh PM/SMS/INBOX/CALL/Whatsapp Saya -012 3992558
COD:USJ/Putra heights/Subang Jaya/Puchong/Shah Alam
Lain-Lain Kwsn: Melalui Sistem Poslaju

FREE Consultation
... Jamu Susuk Dara
Manis,Mantap dan penuh rahsia ♥♥♥


Nak Slimming?Lenguh-Lenguh Badan?Banyak Angin?

Nak Slimming?Lenguh-Lenguh Badan?Banyak Angin?

JOM Cuba Deep Heat Lotion-RM 48.00


Tidak Lawas Sistem Pembuangan?Ada Masalah SEGUGUT?Banyak angin dalam badan

Tidak Lawas Sistem Pembuangan?Ada Masalah SEGUGUT?Banyak angin dalam badan...rasa tidak selesa.Jom Cuba Coklat Love Habibi

Harga : RM 48.00


Wednesday, 27 March 2013

SUSUK DARA SKINCARE(PRODUK BARU)

SUSUK DARA SKINCARE NAK KELUAR DAH:-

TIADA bahan kimia, TIADA bahan hidrokinun n TIADA bahan merkuri
100% buah ~ buahan n herbs

1- Whitening cleanser 100ml ~ RM65
2- Whitening moisturizer 15ml ~ RM85
3- White treatment essence 15ml ~ RM95
4- U White Repair 15ml ~ RM95


SUSUK DARA BEAUTY SUPPLEMENT
1- Glutation Original 30 kapsul ~ RM300.00
2- Collagen Blueberry Drink 15 sachet ~ RM78.00

Monday, 18 March 2013

ATASI MASALAH ANDA DENGAN SET PRODUK JAMU SUSUK DARA(JSD)

Set Produk Jamu Susuk Dara(JSD) yang dicadangkan adalah mengikut masalah & keperluan ANDA TETAPI TIDAK SEMUA ORANG PERLUKAN SATU SET.

JOM BACA PRODUK APA YANG SESUAI DENGAN MASALAH KITA:-


~MASALAH KEGEMUKAN
1) MEDICATED DEEP HEAT LOTION RM48
.00
2) MAGICAL SLIMMING SOAP RM36.00
3) COKLAT LOVE HABIBI RM48.00

~MASALAH HAID TAK TERATUR
1) JAMU PENGANTIN DARA RM65.00
2) COKLAT LOVE HABIBI RM48.00
3)JAMU AKU DARA RM48.00

~MASALAH KEPUTIHAN & KEGATALAN
1) MASKER VAGINA RM25.00
2) INTIM GEL RM56.00
3) FEMININ WASH RM48.00
4) JAMU PENGANTIN DARA RM65.00
5) JAMU JALINAN CINTA RM48.00

~MASALAH REKAHAN PADA KULIT
1) MAGIC SLIM SOAP RM36.00
2) MINYAK IKAT KASIH RM65.00
3) SUPLEMEN COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE RM100.00

~PRODUK UNTUK GADIS
1) FEMININE WASH RM48.00
2) MASKER VAGINA RM25.00
3) INTIM GEL RM56.00
4) COKLAT LOVE HABIBI RM48.00
5) JAMU JALINAN CINTA RM48.00
6) SUPLEMEN COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE RM100
7) JAMU PENGANTIN DARA RM65 (3-4bulan sebelum nikah sahaja)

~YANG SEDANG HAMIL
1)FEMININE WASH RM48.00
2)MASKER VAGINA RM25.00

~DALAM PANTANG BERSALIN
1) JAMU JALINAN CINTA RM48.00
2) FEMININE WASH RM48.00
3) MASKER VAGINA RM25.00
4) INTIM GEL RM56.00

~SET UNTUK HAMIL
1) JAMU PENGANTIN DARA RM65.00
2) MASKER VAGINA RM25.00
3) INTIM GEL RM56.00
4) COKLAT LOVE HABIBI RM48.00
5) JAMU LELAKI JUTAWAN RM65.00

~PRODUK UTK BABY
1) MAGICAL SLIMMING SOAP RM 36.00
2) MASKER VAGINA (ruam2) RM 25.00

~PRODUK UNTUK LELAKI
1) JAMU LELAKI JUTAWAN RM65.00
2) COKLAT LOVE HABIBI RM48.00
3) MINYAK IKAT KASIH RM65.00


~PRODUK UNTUK WANITA
1) JAMU PENGANTIN DARA RM65.00
2) COKLAT LOVE HABIBI RM48.00
3) JAMU JALINAN CINTA RM48.00
4) MAGICAL SLIMMING SOAP RM36.00
5) MASKER VAGINA RM25.00
6) INTIM GEL RM56.00
7) FEMININE WASH RM48.00
8) MINYAK IKAT KASIH RM65.00
9) MEDICATED DEEP HEAT LOTION RM48.00
10) SUPLEMEN COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE RM100.00

~InsyaAllah~

INFO KEPUTIHAN

MASALAH KEPUTIHAN BOLEH DI ATASI DENGAN JAMU SUSUK DARA

Masalah keputihan wanita adalah merupakan antara masalah kesihatan yang sering dialami oleh kebanyakan wanita. Ada yang buat tak endah dan ingatkan masalah ini merupakan perkara biasa tetapi sebenarnya tidak.

Keputihan wanita adalah merupakan masalah yang kedua sesudah masalah gangguan haid. Masalah keputihan wanita boleh didefinisikan sebagai pengeluaran cairan dari vagina. Cairan tersebut pada kebiasaannya keluar dalam keadaan pekat atau cair, berwarna jernih, putih, kuning atau hijau dan berbau atau tidak berbau. Ada sebahagian daripada wanita yang menganggap cairan yang keluar dari vagina adalah masalah yang biasa dan ada juga antara mereka yang menganggap masalah keputihan wanita ini mengganggu aktiviti seharian mereka.

Masalah keputihan wanita yang amat perlu diberikan perhatian adalah apakah keputihan wanita tersebut adalah normal atau ada sesuatu penyakit.

Pengeluaran cairan daripada vagina adalah merupakan normal pada usia yang tidak produktif, di mana cairan tersebut pada kebiasaannya dalam keadaan yang sedikit, jernih, tidak bau dan tidak gatal.

Kebiasaannya cairan yang keluar adalah dihasilkan oleh kelenjar pada mulut rahim, yang bercampur dengan sel-sel vagina secara bakteria. Kalau berasaskan fisiologi, pengeluaran cairan berlaku semasa evolusi, ketika bermula dan selepas haid, rangsangan seksual, serta dalam kehamilan.



Walau bagaimana pun, masalah keputihan ini dapat di atasi dengan set pengguna produk jamu susuk dara.



1-Feminin Wash (berubat)-RM 48.00
2-Masker Vagina -RM 25.00


Thursday, 14 March 2013

INFO JSD: KHASIAT BELUT

KHASIAT BELUT

Belut atau nama saintifiknya Monopterus albus termasuk kategori ikan dan berbentuk panjang dengan kepalanya yang bulat dan berinsang. Sungguhpun ramai yang tidak "sudi" makan belut, tetapi diakui, hidupan air tawar ini kaya dengan pelbagai khasiat.
Spesies belut mempunyai nilai pemakanan yang tinggi. Khasiatnya dikatakan setanding ikan tenggiri dan selar, mengandungi 18.6 peratus protein dan 15 peratus lemak.
Belut juga kaya dengan lemak, kalsium, vitamin B, Vitamin D dan zat besi.
Tidak hairanlah ramai yang percaya belut boleh membantu mengubati penyakit seperti buah pinggang, lelah, darah gemuruh, lemah tenaga batin dan penyembuhan luka pembedahan.
Spesies ikan ini jika diamalkan memakannya selalu, dikatakan boleh menguatkan daya tahan tubuh, menormalkan tekanan darah, menghaluskan kulit, mencegah penyakit mata, menguatkan daya ingatan dan membantu mencegah hepatitis.

DAN BERITA BAIK DARI JAMU SUSUK DARA TERDAPAT JAMU YG DIHASILKAN DARI BELUT IAITU JAMU JALINAN CINTA RM48!!!

INFO JSD: POKOK DERHAKA MERTUA

Antara kandungan:
Coklat Love Habibi
INFO JSD: POKOK DERHAKA MERTUA

Nama Tempatan: Derhaka Mertua
Nama Saintifik: Plumbago Indica
Nama Lain: Ceraka kampung, plumbago, Chitrakmool
Famili: Plumbaginaceae
Lokasi dijumpai: Tumbuhan Liar

Keterangan:
Tumbuhan renek dari kumpulan dikot ini merupakan tumbuhan yang tidak berapa dikenali ramai walaupun kegunaannya sebagai herba berubat telah diaplikasikan semenjak zaman berzaman. Ia merupakan tumbuhan herba bukan semusim. Batangnya separa berkayu dengan ranting yang mudah lentur. Daunnya ringkas, berbentuk bujur dengan bahagian hujung daun yang runcing. Bahagian permukaan daunnya licin dan berkilat. Derhaka mertua mempunyai bunga yang cantik dan berwarna merah terang. Bunganya mempunyai lima kelopak bunga dan dipegang oleh tangkai bunga yang panjang dan menegak. Ia selalunya tumbuh di kawasan belukar yang agak terlindung dari cahaya matahari yang terik. Ia membiak melalui keratan batang dan biji benih. Akar Derhaka mertua berwarna kekuningan. Bahan aktif yang terdapat dalam derhaka mertua ialah plumbagin dan glokosid sitostrerol.

Kegunaan:
Bahagian derhaka mertua yang biasa digunakan dalam perubatan ialah akarnya. Air rebusan akarnya digunakan untuk mengatasi masalah sembelit. Ia juga digunakan untuk menggugurkan kandungan. Ia bersifat anti radang . Ia juga dapat mengembalikan kecergasan badan.
Selain itu ia juga boleh digunakan untuk mengubati batuk, bronkitis , angin dalam perut (colic) dan kudis buta (scabies). Di Malaysia fungsi utama tumbuhan ini ialah untuk melancarkan perjalanan haid. Untuk tujuan ini 2 atau tiga helai daunnya yang segar, dibersihkan dan dikunyah begitu sahaja dalam tempoh seminggu dari tarikh sepatutnya haid. Tumbuhan ini amat merbahaya dan boleh menggugurkan janin jika diambil oleh wanita yang sedang hamil. Oleh itu penggunaannya perlulah dilakukan dengan berhati-hati

*terdapat di dlm Coklat Love Habibi.

Monday, 11 March 2013

MAGIC BODYSLIM SOAP JSD UNTUK SLIMMING

MAGIC BODYSLIM SOAP JSD UNTUK SLIMMING
HARGA : RM 36.00

Di sini, saya nak kongsi info magic bodyslim soap(sabun magic). Ianya adalah sabun utkslimming. Ianya sangat baik untuk proses slimming dan menurunkan berat badan jika ianya digunakan secara konsisten dan di gunakan bersama Heat Lotion(HL@RM 48.00) serta Coklat Love Habibi (CLH @RM 48.00).


Sesuai digunakan oleh Lelaki/Wanita atau anak dara. Kulit juga akan bertambah licin dan lebih baik dari biasa, mulus serta lebih cantik
 

-------------------------------------------------------
... MAGICAL BODYSLIM SOAP (RM36)

Digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan bontot yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang,pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan mmenggeleber. Penting juga digosok kepada bahagian berparut , celah kekotoran degil , badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.

Semasa penggunaan kulit akan berasa segar dan naturally dingin. Liang-liang kulit akan terbuka dan ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit . Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat.

Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak , kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .

Lebih effect digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.

Lulus KKM dan selamat digunakan.

Berat : 100 Gram

Thursday, 7 March 2013

Mengapa kita galakkan minum air suam ketika mengambil JSD dan Pantang minum ais/air sejuk..

Mengapa kita galakkan minum air suam ketika mengambil JSD dan Pantang minum ais/air sejuk..

Kebaikan Minum Air Suam
Air penting untuk tubuh badan kita. Ada orang kata kita perlu minum sekurang-kurangnya 8 gelas air sekali. Tahukan korang yang minum air suam adalah lebih baik dari minum air sejuk atau dingin ? Jom ketahui lebih lanjut ....

1. Menguruskan badan
Khabar gembira buat para wanita yang...

tengah berdiet. Air suam tidak mengandungi kalori, gula ataupun lemak dan ini ternyata mampu mengurangkan berat badan kita.

2. Meningkatkan kesuburan
Air suam dapat menghasilkan hormon testosteron pada kaum Adam serta hormon estrogen pada kaum Hawa.

3. Melancarkan sistem pencernaan
Minum air suam dalam kuantiti lapan gelas setiap hari akan melancarkan sistem pencernaan. Ia dapat menghindarkan dari mendapat sembelit malah pembakaran kalori juga akan berjalan dengan efisien.

4. Melambatkan proses pertumbuhan zat yang menyebabkan kanser
Air suam bukan saja melambatkan pertumbuhan zat penyebab kanser malah ia juga dapat membantu mencegah penyakit hati dan ginjal.

5. Perawatan kecantikan
Kekurangan pengambilan air suam menyebabkan tubuh menghadapi kesulitan untuk menyerap air, sekaligus mengakibatkan kulit kering dan berkerut.

6. Tubuh lebih segar dan sihat
Khasiat air suambukan sekadar untuk membersihkan tubuh saja tapi juga sebagai zat yang sangat diperlukan tubuh. Kita mungkin dapat bertahan bila tidak makan beberapa hari namun tidak mungkin dapat bertahan jika tidak minum air. Ini kerana air merupakan bahagian terbesar dalam komposisi tubuh manusia.

7. Menyihatkan jantung
Air suam juga diyakini dapat menyembuhkan penyakit jantung. Bahkan pada saat ini juga sudah banyak perubatan altenatif yang memanfaatkan penggunaan air suam.

8. Ubat kepada penyakit strok
Air suam tidak hanya digunakan untuk mengubati berbagai penyakit kulit, namun sangat efektif untuk mengubati penyakit lumpuh. Ini kerana air dapat membantu memperkuatkan kembali otot-otot dan ligamen serta melancarkan sistem peredaran darah dan sistem pernafasan.

MASALAH FARAJ KERING & KESAT

Masalah faraj kering dan kesat ketika bersama?



Atasi dengan rangkaian produk jamu susuk dara
Senang shj...hanya sapu Intim Gel dibahagian dalam faraj sebelum bersama...faraj anda akan kembali lembap dan dengan pengguna Minyak Ikat Kasih sebagai pelincir sebelum bersama...ia memberikan kepuasan yg maksima buat anda dan suami tersayang.........
 

Malah kedua produk ini banyak kelebihannya seperti:

Intim Gel RM56.00
~ membunuh kuman dan fungus
~ merawat keputihan
~ meningkatkan keghairahan dan memberi kepuasan maksima

Minyak Ikat Kasih RM65.00
~ membesarkan dan menguatkan zakar
~ memontokkan punggung dan payudara
~ merawat tumis kaki yg rekah


POSTAGE:-

Semenanjung: RM 7.00
Sabah & Sarawak: RM 11.00


BERMINAT, CALL/SMS/WHATSAPP - 0123992558

SELAMAT HARI WANITA


SALAM JELITAWANIS, SALAM JSD..

Sempena hari wanita, saya mengucapkan Selamat Menyambut Hari Wanita Sedunia.

Jom Sihat, Manis, Mantop dengan rangkaian Produk Jamu Susuk Dara 


ATASI MASALAH WANITA DENGAN JAMU SUSUK DARA

MASALAH WANITA MODEN MASA KINI....




JOM ATASI MASALAH DI ATAS DENGAN RANGKAIAN PRODUK JAMU SUSUK DARA

Antara Fungsi Jamu Susuk Dara(JSD) adalah spt merapat/mengetatkan faraj yang longgar/mengurangkan air pada faraj/mengeluarkan kotoran yg lama terperam di miss V & menghilangkan bau yg kurang menyenangkan. bukan itu shj,ia juga bertindak balas dlm merapat srta menaikkan kmbali sistem peranakkan.juga mmpu menguatkan kemutan faraj, mengembalikan kesempurnaan hubungan, meningkatkan tahap keghairahan & memulihkan lemah nafsu syahwat, ia juga mmpu memulihkan mslh keputihan yg teruk dan juga masalah period yg tak teratur..selain itu, ia juga bertindak mengembalikan tenaga zahir dan batin spt letih & kelesuan...^ _ ^ —
SENARAI PRODUK2 KELUARAN JAMU SUSUK DARA:::

1. JAMU PENGANTIN DARA - (RM65.00) / 10BIJI~ merapatkan/mengetatkan faraj~ mengembalikan dalaman faraj yang berpasir (meningkatkan kegelian ketika bersama)...~ meningkatkan kemutan~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku/CYSTS/mengecutkan FIBROID bersaiz kecil~ mengecutkan rahim dan batu meroyan

2. JAMU AKU DARA - (RM48.00) / 40BIJI ~ menambahkan tenaga badan~ meningkat nafsu syahwat~ merawat masalah keputihan dan sengugut~ melancarkan peredaran darah~ mencuci darah~memecahkan lemak

3. MAAJUN COKLAT LOVE HABIBI - (RM 48) /80gm~memberi stamina~buang angin~melawas~memanaskan badan~membantu naikkan syahwat

4. JAMU JALINAN CINTA (JAMU BERSALIN) - (RM48.00) / 40BIJI ~ikan haruan/belut/gamat ~ menyembuhkan luka jahitan dan ceasar ~melancarkan peredaran darah~ melancarkan nifas ~ melancarkan susu ibu

5. JAMU LELAKI JUTAWAN - (RM65.00) / 60BIJI~ meningkatkan nafsu syahwat~ menambahkan tenaga dan menigkatkan kecergasan~ melawaskan dan mengeluarkan angin~ meringankan badan~ amat sesuai bagi lelaki berkerjaya dan berumahtangga

6. JAMU EMAS (JAMU KENCING MANIS) - (RM65.00) /60BIJI
~menurunkan kadar bacaan gula dalam darah

7. MASKER VAGINA - (RM25.00) / sepeket~ merawat masalah kegatalan di miss V~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj yg menggeleber~ menggebukan pipi vagina~memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir/vagina menjadi pinkish

8. MEDICATED FEMININE WASH - (RM48.00) / 100ML~ merawat keputihan dan kegatalan~ membasmi kuman dan fungus~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan

9. MEDICATED INTIMATE GEL - (RM56.00) / 15ML~ mengetatkan vagina ~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat~ merawat keputihan dan membasmi kuman~ memberi kepuasan maksima ~meremajakan dalaman ~merawat masalah kekeringan ~pelincir

10. MINYAK IKAT KASIH - (RM65.00) / 20ML~ membesarkan dan mengembangkan zakar~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung

11. MEDICATED DEEP HEAT LOTION - (RM48)/100ml~slimming dan memecahkan lemak2 degil~kegunaan selepas bersalin~digigit serangga berbisa~digunakan oleh ahli sukan~bisa2 sendi~sejuk2 badan

12. MEDICATED SLIMMING SOAP - (RM36)/100GM~ slimming pecah lemak~menanggalkan kulit2 mati~mengandungi vitamin utk kulit dari pegaga utk mengelakkan parut ~ scrub


DALAM PROSES PEMBUATAN..
1. KELENGKAPAN BERSALIN:
i) TAPEL
ii) PARAM
iii) PILIS
iv) PENCUCI HERBA
v) MANDIAN HERBA

2. MINUMAN UNTUK MENGHARUMKAN TUBUH TERUTAMANYA MEREKA YANG MENGALAMI MASAALAH BAU BADAN DAN PELUH YG KUAT SERTA MENYIHATKAN DALAMAN WANITA
3. PRODUK PELANGSING BERASASKAN BUAH2AN BERCOLLAGEN
4. SKINCARE
5. HAIRCARE

Macam mana nak order??

**********************************************
PM/CALL/SMS/WHATSAPP/LINE - 012-399 2558(Bud @ Farah)
CASH ON DELIVERY: USJ/SUBANG JAYA/PUTRA HEIGHTS
LAIN-LAIN KAWASAN: MELALUI POS LAJU
(CAJ POS: SEMENANJUNG - RM 7.00 /SBH&SRWK-RM 11.00)

RUNDINGCARA & INFOMASI PRODUK ADALAH PERCUMA

************************************************


JOM SIHAT, MANIS & MANTOP DENGAN JAMU SUSUK DARA

JANA PENDAPATAN DENGAN JAMU SUSUK DARA

JOM JANA & TAMBAH PENDAPATAN DENGAN JAMU SUSUK DARA

INGIN PENDAPATAN SEPERTI INI???

TAWARAN AGEN  MASIH LAGI TERBUKA.JOM REBUT PELUANG.TARIKH AKHIR 10/03/2013.

#MODAL: RM100
#TEMPAT / SHOPLOT : TIDAK PERLU
#LESEN PERNIAGAAN: TIDAK PERLU
#PERCUMA MASKER VAGINA X 5 UNIT

PERANAN AGEN: MEMPROMOSIKAN DAN MEMBIMBING PENGGUNA DENGAN MAKLUMAT YANG BETOL PENGGUNAAN PRODUK SUSUK DARA

TAWARAN KADAR KEUNTUNGAN: 20% BAGI SETIAP ITEM YANG DI JUAL

KEISTEMEWAAN:
1- Dengan Setiap Pembelian Dimana –  20% seumur hidup.
2- Tidak terhad dan terbuka untuk semua individu.


BERMINAT-PM/SMS/CALL/WHATSAPP/LINE - FARAH@BUD

FREE CONSULTATION , SAYA AKAN BANTU ANDA

DAH CUBA FEMININ WASH JAMU SUSUK DARA

Dah cuba Feminin wash Jamu Susuk Dara?
Harga: RM 48.00


Kalau belum, elok beli sekarang..sbb permintaan tgh meningkat.HOT Item

Seperti biasa, kedua produk terbaru ni mmg bagi kejutan baru buat pengguna..kebanyakkan feminine wash yg dijual di pasaran bila diguna setakat mencuci ...dan hilang bau sahaja tapi dengan feminin wash keluaran JSD...mmg gempak giler..rasa segar sangat...mmg terasa beranginnya dan cool di Miss V..

Boleh buat kita cergas sepanjang masa.. tak perlu picit banyak sangat...sedikit sahaja sudah menckupi...boleh digunakan utk tempoh lebih lama....

Tak rugi beli dgn RM48,anda dpt kesegaran sepanjang masa, miss v sihat dan bersih malah ianya menghilangkan bau yg kurang menyenangkan.. bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.

so pendek cerita memang TERBAEK MISS V ~ FEMININE WASH
 PM/SMS/CALL/WHATSAPP/LINE-0123992558(BUD FARAH)

HEAT LOTION: PULIHKAN MASALAH SAKIT TUMIT KAKI ATAU LENGUH-LENGUH KAKI

MEDICATED DEEP HOT LOTION
HARGA: RM 48.00

Salam semua, psst..rupa2nya banyak juga khasiat lain Medicated Deep Heat Lotion. Selain utk slim menyelimkan tempat2 berlemak, kita juga boleh gunakan ia utk ini....

1. Jika tumit kaki sakit semasa bangun tidur di pagi hari itu tanda2 rahim mempunyai masalah (rahim jatuh/turun). Especially mereka yg baru lepas melahirkan akan terkena tumit sakit semasa memijak lantai dan sendi2 tangan dan kaki lenguh sertasengal2. Gunakanlah MEDICATED DEEP HEAT LOTION untuk melancarkan peredaran darah dan mengelakkan urat2 dari dimasuki angin...dan lagi bagus kalu u olls ambek sekali dengan cokelat habibi.. memang terbaik..






2. Manakala untuk ibu2 yang sedang berpantang, Medicated deep heat lotion digabungkan pengambilannya dengan Jamu Bersalin@Jamu Jalinan Cinta

Wednesday, 6 March 2013

TESTIMONI MEDICATED HEAT LOTION

Testimoni Medicated Deep Heat Lotion 
Harga : M48.00


Bukan sekadar utk pecahkan lemak ya..malah sesuai utk anda yg bermasalah sembelit atau tidak lawas..juga bagus utk yg sakit2 sendi....



Macam mana nak order??


**********************************************
PM/CALL/SMS/WHATSAPP/LINE - 0123992558(Bud @ Farah)
CASH ON DELIVERY: USJ/SUBANG JAYA/PUTRA HEIGHTS
LAIN-LAIN KAWASAN: MELALUI POS LAJU
(CAJ POS: SEMENANJUNG - RM 7.00 /SBH&SRWK-RM 11.00)

RUNDINGCARA & INFOMASI PRODUK ADALAH PERCUMA

************************************************

JOM SIHAT, MANIS & MANTOP DENGAN JAMU SUSUK DARA

SET SLIMMING UNTUK LELAKI & WANITA

Set slimming utk lelaki/wanita

Produk:
1) Medicated deep heat lotion - RM 48.00
2) Bodyslim soap - RM 36.00


3) Coklat love habibi - RM 48.00


Berminat?
Sms/whatsapp: 012-399 2558

LARANGAN CAMPUR PRODUK JSD DENGAN JAMU LAIN DAN PRODUK PELANGSINGAN PENJELASAN DARI PENGASAS KENAPA KITA TAK BENARKAN JAMU LAIN DAN PERLANGSING CAMPUR DGN JSD??

LARANGAN CAMPUR PRODUK JSD DENGAN JAMU LAIN DAN PRODUK PELANGSINGAN PENJELASAN DARI PENGASAS KENAPA KITA TAK BENARKAN JAMU LAIN DAN PERLANGSING CAMPUR DGN JSD??

J: kita taknak ada pertembungan bahan atau herba berlaku dlm badan yg mana bole mengakibat keracunan dalam darah.. seterusnya bole menyebabkan masalah buah pinggan .. jika ada apa isu berbangkit kami xnak JSD di persalahkan..

cth

1. bah...an dlm produk X menyebabkan penyingkiran cecair dlm badan.. JSD ni pun akan buang toksin melalui penyingkiran cecair.. maknanya kat sini proses dah jd double.. bila fluid inbalance bole pitam.. kalau dehydrated develop masalah2 lain.. nnt buah pinggang tak tahan dia shut down..

2. ada sesetengah produk kita tak tahu ingredients secara tepat.. mgkn ada bahan lain yg dia xsebut.. cthnya sibutramine atau herba cina maki (HERBA CUCI USUS).. jika cara penggunaan salah bole menyumbang kepada faktor kematian..kalau nak makan sesuatu produk atau nak buat sesuatu rawatan.. buat satu2 jgn buat double dose.. jgn merisikokan organ dalaman yg mana tiada penggantinya..

tolong beri kerjasama,kami tidak akn bertanggung jawab jika anda berdegil.....TQ —

***** Kegagalan Ginjal Akut adalah suatu perubahan mendadak kepada ginjal untuk berfungsi normal. Ini dikaitkan kepada kegagalan ginjal untuk menyingkirkan bahan toksin (bahan buangan kesan daripada metabolism tubuh badan) melalui proses kencing. Ini menyebabkan kandungan toksin (uremic toxins) terlalu tinggi di dalam darah yg akan merosakkan buah pinggang dan membahayakan kesihatan pesakit.

TIPS MERAWAT JERAWAT DENGAN JAMU SUSUK DARA

Tips merawat jerawat dgn JAMU SUSUK DARA.

Bkn semua org sesuai/boleh makan antibiotik dan ubat utk merawat jerawat, lebih2 lagi ibu mengandung.

Kat sini saya share cara merawat jerawat dengan jamu susuk dara.
1-pilih pencuci muka yg sesuai
2-picit jerawat yg betul2 dah matang SHJ. Supaya tidak merosakkan kulit muka.
3-selepas picit dan bersihkan sisa-sisa, sapukan secara nipis MASKER VAGINA di tempat yg kita sudah bersihkan tadi.
4-amalkn menyapu masker setiap kali selepas mencuci muka. Insyaallah cepat hilang.





Selamat mencuba.

Produk:
Magic powder masker vagina
Harga : Rm 25 sepeket.

Utk pesanan sila inbox/sms :0123992558(farah JSD)

Tuesday, 5 March 2013

APA ITU JSD(JAMU SUSUK DARA)

Salam, bagi mereka yang masih tertanya apakah itu JSD?JSD adalah singkatan bagi nama produk kesihatan dan penjagaan wanita iaitu JAMU SUSUK DARA (JSD). JSD merupakan label bg produk kami yang mana pngasasnya adalah org malaysia sndri.

Apa pentingnya JSD ni???

Anda semua, kalau nak tau, JSD ni dh byk mmbntu kaum wanita di luar sana tu, bmula dgn masalah keputihan, masalah tidak boleh mengandung, c...yst, masalah intim. Semua dpt diatasi dgn rangkaian produk JSD dengan izin Allah SWT.

Semua produk JSD dijamin 100% tanpa bhn pgwet or steroid yg byk kite jmpe dlm produk ksihatan yg lain. 100% hanya dbuat dari herba n re...mpah yg tpilih.

Yg plg best, ada sorg cstomer dari srwak tu siap call. Katanya dktor kt hspital sana suh try produk JSD ni. Cstomer ni ada mslah kputihan y sgt2 truk. Alhmdulillah, pakai xsmpai 3 hari, kputihan hilang. Die pn xsgka scpat ni blh nmpk ksan.

Ada jgk cstomer yg bthun2 kwin, tp ssh btul nk mgndung. Alhmdulillah slpas insert JPD dlm rahim n serap smua kotoran2, hasilnye kuarlah sgla bntuk drh beku dlm rahim 2. xsmpai 2bulan lps 2,mgndung.

Nak ckp byk pn xguna. Masalh kputihan, cyst, kncing manis, gatal2, adik xnaik, haid xlawas, smua blh diubati dgn JSD. Insya Allah.See more
Photo: Salam, bagi mereka yang masih trtanya apakah itu JSD? JSD merupakan label bg produk kami yang mana pngasasnya adalah org malaysia sndri. Apa pentingnya JSD ni??? Anda semua, kalau nak tau, JSD ni dh byk mmbntu kaum wanita di luar sana tu, bmula dgn masalah keputihan, smpaila pd yang xblh mgndung tau. Semua dpt diatasi dgn JSD. Insya Allah. Semua produk JSD dijamin 100% tanpa bhn pgwet or steroid yg byk kite jmpe dlm produk ksihatan yg lain. 100% hanya dbuat dari herba n rempah yg tpilih. Yg plg best, ada sorg cstomer dari srwak tu siap call. Katanya dktor kt hspital sana suh try produk JSD ni. Cstomer ni ada mslah kputihan y sgt2 truk. Alhmdulillah, pakai xsmpai 3 hari, kputihan hilang. Die pn xsgka scpat ni blh nmpk ksan. Ada jgk cstomer yg bthun2 kwin, tp ssh btul nk mgndung. Alhmdulillah slpas insert JPD dlm rahim n serap smua kotoran2, hasilnye kuarlah sgla bntuk drh beku dlm rahim 2. xsmpai 2bulan lps 2,mgndung. Nak ckp byk pn xguna. Masalh kputihan, cyst, kncing manis, gatal2, adik xnaik, haid xlawas, smua blh diubati dgn JSD. Insya Allah.

Nak order mcm mana, boleh pm/sms/whatsapp/line/call saya di 012-3992558.

Monday, 4 March 2013

TESTIMONI: MASALAH - BADAN BANYAK ANGIN


BADAN BANYAK ANGIN????NI MAKAN DIAAAA

COKLAT LOVE HABIBI

Nak share satu cite. Td lepas lunch, tetiba je bahu ngan kepala rasa berat. Badan rasa lesu sangat. Sampai la balik keje duk selenge jer. Sampai umah rasa rimas sgt. Amik clh, gentel sebesar kuku jari manis, telan terus. Sekejap je. Duk sendawa n buang angin. X sampai lima minit perut memulas. Kelamkabut g bank. Ajaibnya lepas pada tu, badan sy rasa ringan dan sakit2 td dah hilang. Macam dapat 1 energy baru yg full. Memang lega sangat. Clh terbaekk!!

KEISTIMEWAAN INTIM GEL SUSUK DARA

KEISTIMEWAAN INTIM GEL(IG)
HARGA : RM 56.00

Ramai yang tak tahu apa keistimewaan Intim Gel ini. Ianya berubat utk mematikan kuman - kuman didalam faraj yang penyebab kepada keputihan.

Siapa yang perlu menggunakan intim gel ini?
~ wanita - wanita yang sibuk bekerja yang kurang tahu tentang penjagaan alat sulit
~ wanita - wanita yang kurang bernafsu utk menikmati hubungan seks bersama suami.

Situasi bila paling sesuai utk menggunakan Intim Gel???
~ boleh dijadikan sebagai gel penjagaan harian utk kebersihan dalaman faraj selepas dibersihkan oleh Jamu Susuk Pengantin Dara.

Jika anda Menggunakan Intim Gel Susuk Dara pertama kali:

1- faraj anda akan terasa sejuk. selepas 1 ke 2 jam anda akan terasa seperti lecak dan banjir air keluar dari lubang faraj.

2- akan terasa seperti tidak selesa kerana air dari dalam faraj akan turun dengan sendirinya.

3- bersihkan faraj anda. sapukan n masukkan kembali Intim Gel ke dalam faraj anda.

4- jika anda mempunyai keputihan atau kekotoran akan berlaku tindak balas seperti gatal2.

5- selang hari kedua atau ketiga..faraj anda TIDAK AKAN TERASA SEPERTI BERAIR.

6- penggunaan yang kerap ANDA AKAN TERASA SELESA SEBAB COOL DAN KERING, SEMPIT DAN SANGAT2 RASA SELESA

7- penggunaan yang berterusan akan memberi effect kesegaran kepada seluruh badan anda.

rekemen:1- sangat sesuai disimpan didalam handbag digunakan setiap kali masuk ketandas






HANYA MEREKA YANG SUDAH PERNAH MENGGUNAKAN INTIM GEL INI AKAN TAHU KEBAIKAN PRODUK INI.

TESTIMONI: MASKER VAGINA

TESTIMONI : MAGIC POWDER SUSUK DARA(MASKER VAGINA)
HARGA: RM25.00


PENGGUNA BERUSIA 29 TAHUN (IBU TUNGGAL)


saya telah menggunakan produk magic powder susuk dara ni tak sengaja.
pada cuti tahun baru cina baru - baru ni saya telah keluar untuk bercuti di taman tema genting hinglands bersama rakan - rakan. Akibat terlalu enjoys bersama rakan - rakan seperjuangan. Saya minum ice blended tengahari tu. fuhhh sedapnya minuman ber-ais ni. setelah penat berjalan seharian. kami tinggal di apartment malam tu. ketika sedang nak melelapkan mata. saya mengalami gatal2 di kemaluan. puas dah saya cuci keluar masuk tandas. seorang kawan saya bernama azlin menegur. bertanyakan saya kenapa. saya pon menceritakan kepada belaiu masalah saya. dengan selamba dan relaxnya. dia mengeluarkan magic powder dari hbeg dan memberikannya kepada saya. azlin menyuruh saya menyapu ke seluruh permukaan faraj dalam keadaan kering. so saya buatlah seperti yang azlin sarankan. 1 kali sapuan gatal2 tu masih ada lagi. saya terus memulangkan balik kepada rakan tadi dan mengadu..TAK ADA APA - APA KESAN PON SAMA JE..azlin bagi tahu lagi.." ko sapu kat lubang tu lebih sikit" - SAYA PON MASUK BALIK KE DALAM TANDAS menyapu lagi magic powder tu kali ni betul2 kat lubang faraj dan masukkan sedikit kat dalam kelopak tu. pergh...automatikly gatal2 tu hilang.MEMANG MAGIC. HILANG MACAM TU SAHAJA. keesokkan pagi. ketika mandi. saya mencuci kemaluan saya terdapat banyak lendir2 keputihan keluar dalam keadaan seperti gel. no wonder la saya rasa gatal - gatal dan tidak selesa. bila saya menceritakan pada azlin. mungkin faktor kepenatan dan minum ais tu sebab saya mengalami keputihan dan gatal - gatal.
2nd time saya telah mengalami situasi yang sama di tempat kerja. malangnya rakan saya jauh dari saya. saya terus menghubngi azlin dan meminta beliau belikan 1 paket magic powder yang sama mcm beliau punya. mulai saat itu baru saya sedar...betapa perlunya penjagaan alat sulit ni walaupon saya telah kematian suami. sekarang saya elakkan minuman ber- ais dan gunakan magic powder setiap masa. rasa selesa dan rasa yakin pada diri sendiri. dan hari ini saya dah pon jadi frend dalam fb penjual susuk dara magic powder..



BERMINAT, SILA HUBUNGI SAYA PENGEDAR ANDA - 012 399 2558(FARAH)

FEMININ WASH BERUBAT - ITEM PALING LARIS

MISS-V: COOL MEDICATED FEMININE WASH..
HARGA : RM48 SEBOTOL

Bauan semulajadi adalah normal dan ramai wanita mengalaminya. Ianya berpunca dari peluh, bakteria dan perubahan hormon. Cucian setiap hari boleh mencegah bauan ini. Jika ada masaalah dgn kelembapan melampau, keputihan dan perpeluhan yg mendatangkan bau bolehlah gunakan MISS-V: Cool Medicated feminine wash ini. Tetapi awas..jika terdapat bauan yg luarbiasa itu adalah tanda jangkitan vagina.



1) Diperbuat dari bahan2 alam semulajadi seperti herba, flora dan tumbuh-tumbuhan untuk mengekalkan pH normal vagina.
...2) Tumbuhan dan herba digunakan utk membersih dan menghalang bauan kurang enak dan mencegah kegatalan.
3) Selamat dan sangat lembut utk kegunaan harian hingga boleh digunakan diseluruh badan.
4) Kandungan herbanya menolong mengekalkan kelembapan semulajadi di kawasan vagina, mencegah kekeringan melampau dan membuat anda berasa selesa.
5) Tumbuhan istimewa yg digunakan mengandungi bahan berubat antiseptik serta mengencangkan otot vagina.
6) Amat membantu di waktu kedatangan haid dari semua ketidakselesaan.
7) Kebersihan yang meyakinkan.

Thursday, 28 February 2013

MASALAH KEPUTIHAN: ATASI DENGAN PRODUK JAMU SUSUK DARA

Keputihan hanya dianggap bermasalah atau abnormal, seandainya ia keluar terlalu banyak, berbau busuk dan hanyir serta menyebabkan bahagian sulit berasa gatal atau radang. Keputihan itu juga tidak berwarna jernih lagi, tetapi berketul-ketul seperti keju dan menjadi kekuningan serta kehijauan.Adakalanya keputihan yang keluar dengan banyaknya menyebabkan kegatalan yang amat sangat sehinggakan seseorang itu menggaru dan kulit vagina akan melecet dan terasa pedih atau seperti terbakar.


 Jamu susuk dara mempunyai beberapa produk utk mengatasi masalah di atas bergantung kepada situasi anda. Info lanjut? Jom dapatkan khidmat rundingan percuma!

JOM CALL/SMS/WHATSAPP BUD FARAH 0123992558.

RAWATAN MASALAH BUASIR DENGAN JAMU SUSUK DARA

TAHUKAH ANDA,MASALAH BUASIR BOLEH DIRAWAT DENGAN MENGGUNAKAN PRODUK JSD?

Caranya :
-Cuci tempat buasir dengan air suam.
-kemudian lap kering2..
-sapu Masker Vagina pada buasir tu.. Insyaallah ianya akan kecut dlm masa beberapa hari..

Semua penyakit ada penawarnya, berusahalah utk mencari ubatnya :)






BERMINAT, CALL/SMS/WHATSAPP SAYA - 0123992558.FREE CONSULTATION

INFO: JAMU JALINAN CINTA ATASI MASALAH KULIT & DALAMAN


JAMU JALINAN CINTA (JJC)
HARGA RM 48.00

JJC bukan sekadar utk org berpantang tau...wanita, anak dara dan lelaki pun blh makan ya..untuk masalah kulit dan dalaman...

SEDIKIT INFO TENTANG  jamu jalinan cinta (JJC)- rm48
Bukan utk wanita yg tgh berpantang je tau, sesuai juga pada WANITA@ ANAK DARA yg mengalami masalah berikut :

~ Jerawat Batu
~ Jerawat bernanah
~ Bisul pd wajah atau bdn
~ Kulit muka kasar seakan berpasir
~ Mengalami luka
~ Period yg dtg bpnjgn xbhnti
~ Sakit kulit / kudis
~ buang angin dlm bdn,
~ melawaskan pembuangan

Ok,klu all nak tau,jamu JJC ini,mmbntu mmbersihkan drh kotor,mmbuang sgala toksin dlm bdn dn juga pada yg teringin nak berdiet tu blh jg amalkan JJC kerana blh mengawal slera mkn anda.

Juga mencantikkan kulit ,nnt kulit halus mulus.
Sbb ada belut, haruan dan gamat

**xperlu beli ubat2 mahal dkt klinik skincare,xcuba xtaukn. :)
jjc- rm48/botol/40biji :)

BERMINAT, CONTACT SAYA - 012399 2558(SMS/CALL/WHATSAPP)

JAWATAN KOSONG SEBAGAI AGEN JAMU SUSUK DARA

JAWATAN KOSONG AGEN JAMU SUSUK DARA
*kelayakan -Pandai menggunakan komputer/boleh membaca
*keperluan - mempunyai komputer riba(laptop)/PC/iPad/telepon canggih(ewahhhh)
*waktu kerja -fleksibel

Kepada anda yg mempunyai masalah kewangan tp xtau cara nak atasi mslh kewangan tu,sila PM saya dgn segera kerana tarikh akhir bakal di tutup bila2

Anda buat, pasti anda dapat
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN???TIDAK TAHU BAGAIMANA...

*TIADA MODAL
*SUSAH NAK POS BARANG
*KERJA PG BALIK MALAM
*TIADA MASA
*TIDAK TAHU BERNIAGA.

ITU SEMUA ALASAN....

DENGAN BERMODALKAN RM 100..(BELUM TERMASUK POSLAJU) KAMI BEKAL KAN :PRODUK JAMU SUSUK DARA

#ADA MASALAH MODAL>>..JANGAN RISAU...DROPSHIP KAN ADA..XPERLU SIMPAN STOK

#SUSAH NAK POS BARANG>>(PENGEDAR YANG POS KAN KE CUSTEMER)

#TIADA MASA>>,MASA REHAT 1 JAM BOLEH LAYAN FB/BLOG DLL.

#TIDAK TAHU BERNIAGA$$$$$$>KAMI AJARKAN CARA BERMULA SEBAGAI JURU RUNDING.KEUNTUNGAN 20%

APA NAK TUNGGU LAGI???BERMULA LAH DARI LANGKAH PERTAMA!!


SMS/CALL/WHATSAPP SKRG - 012 399 2558

TESTIMONI SUAMI YANG M'BELIKAN FEMININE WASH & MASKER UNTUK ISTERI NYA

TESTIMONI SUAMI YANG M'BELIKAN FEMININE WASH & MASKER UNTUK ISTERI NYA

** encik S **
 

sy suka bile isteri sy menggunakan masker vagina dan feminin wash..tiada lg mengeluarkan bau yg kurang menyenangkan. sy sangat2 berpuas hati pada isteri sy setelah dia mngguna product jamu susuk dara sebab nye sebelum isteri sy mngguna kan product ini sy rasa sangat2 tidak selesa dan tidak mendatang mood untuk melakukan hubungan kelamin suami isteri. tp setelah isteri sy mengguna kan masker vagina n feminin wash sy dapat rasa kehebatan dan keajaiban product ini.Jadi sy amat2 berpuas hati.tidak rugi rasanya membelanjakan wang untuk membeli product ini.terima kasih ye dik kerana memperkenalkan jamu ini kepada isteri sy.








FEMININ WASH (FW):RM 48.00
MASKER VAGINA (RM): RM 25.00

BERMINAT NAK ORDER, SILA CALL/SMS/WHATSAPP SAYA DI 0123992558

Monday, 18 February 2013

TESTIMONI JAMU JALINAN CINTA(JJC)

TESTIMONI JAMU JALINAN CINTA (JJC)
HARGA: RM 48.00

JJC bagus untuk operation..nak syer sikit kat sini ...ikin baru jer operation tonsil...dah 2minggu makan ubat hospital jer nak makan jamu masa tu takut pnas...dr pesan kalau angkat berat..banyak cakap ...makan yg panas panas...jahitan boleh terbuka dan akan berlaku pendarahan (darah akan memancut keluar melalui jahitan )... bila jumpa dr semula dr kata luka tak baik lagi..jahitan pun tak ok lagi...bengkak dan merah..."memang sakit ...nak telan air liur sakit...nak menguap sakit...nak bercakap sakit...tiba tiba terpikir nak makan jjc...tak kan nak mc lama -lamakan......3 hari jer saya makan jjc... 2biji setiap malam...hari ketiga saya dah boleh makan nasi...dah tak sakit bila menguap...boleh gosok gigi nganga besar-besar..hari sabtu baru ni jumpa dr (hari ke4 makan jjc)...dr kata " puan dah ok....pendarahan pun takda...tekak dah tak merah ..bengkak dah takda...suara pun dah kembali normal...ubat tahan sakit pun dah tak perlu lagi..cepat pulak luka tu sembuh"....saya senyum jer...dalam hati "dr saya makan jamu la hahaha"....kesimpulannya...jjc ni memang bagus untuk yang lepas operation...terbaik wookkkkk...





BERMINAT, PM/WHATSAPP/CALL/SMS-BUD FARAH(0123992558).FREE CONSULTATION