PRODUK

UNTUK PERTANYAAN ATAU ORDER, SILA CALL/PM/SMS/WHATSAPP DI TALIAN 012-3992558(FARAH) .SESI RUNDING CARA & INFO KESIHATAN ADALAH PERCUMA

Thursday, 28 February 2013

MASALAH KEPUTIHAN: ATASI DENGAN PRODUK JAMU SUSUK DARA

Keputihan hanya dianggap bermasalah atau abnormal, seandainya ia keluar terlalu banyak, berbau busuk dan hanyir serta menyebabkan bahagian sulit berasa gatal atau radang. Keputihan itu juga tidak berwarna jernih lagi, tetapi berketul-ketul seperti keju dan menjadi kekuningan serta kehijauan.Adakalanya keputihan yang keluar dengan banyaknya menyebabkan kegatalan yang amat sangat sehinggakan seseorang itu menggaru dan kulit vagina akan melecet dan terasa pedih atau seperti terbakar.


 Jamu susuk dara mempunyai beberapa produk utk mengatasi masalah di atas bergantung kepada situasi anda. Info lanjut? Jom dapatkan khidmat rundingan percuma!

JOM CALL/SMS/WHATSAPP BUD FARAH 0123992558.

RAWATAN MASALAH BUASIR DENGAN JAMU SUSUK DARA

TAHUKAH ANDA,MASALAH BUASIR BOLEH DIRAWAT DENGAN MENGGUNAKAN PRODUK JSD?

Caranya :
-Cuci tempat buasir dengan air suam.
-kemudian lap kering2..
-sapu Masker Vagina pada buasir tu.. Insyaallah ianya akan kecut dlm masa beberapa hari..

Semua penyakit ada penawarnya, berusahalah utk mencari ubatnya :)






BERMINAT, CALL/SMS/WHATSAPP SAYA - 0123992558.FREE CONSULTATION

INFO: JAMU JALINAN CINTA ATASI MASALAH KULIT & DALAMAN


JAMU JALINAN CINTA (JJC)
HARGA RM 48.00

JJC bukan sekadar utk org berpantang tau...wanita, anak dara dan lelaki pun blh makan ya..untuk masalah kulit dan dalaman...

SEDIKIT INFO TENTANG  jamu jalinan cinta (JJC)- rm48
Bukan utk wanita yg tgh berpantang je tau, sesuai juga pada WANITA@ ANAK DARA yg mengalami masalah berikut :

~ Jerawat Batu
~ Jerawat bernanah
~ Bisul pd wajah atau bdn
~ Kulit muka kasar seakan berpasir
~ Mengalami luka
~ Period yg dtg bpnjgn xbhnti
~ Sakit kulit / kudis
~ buang angin dlm bdn,
~ melawaskan pembuangan

Ok,klu all nak tau,jamu JJC ini,mmbntu mmbersihkan drh kotor,mmbuang sgala toksin dlm bdn dn juga pada yg teringin nak berdiet tu blh jg amalkan JJC kerana blh mengawal slera mkn anda.

Juga mencantikkan kulit ,nnt kulit halus mulus.
Sbb ada belut, haruan dan gamat

**xperlu beli ubat2 mahal dkt klinik skincare,xcuba xtaukn. :)
jjc- rm48/botol/40biji :)

BERMINAT, CONTACT SAYA - 012399 2558(SMS/CALL/WHATSAPP)

JAWATAN KOSONG SEBAGAI AGEN JAMU SUSUK DARA

JAWATAN KOSONG AGEN JAMU SUSUK DARA
*kelayakan -Pandai menggunakan komputer/boleh membaca
*keperluan - mempunyai komputer riba(laptop)/PC/iPad/telepon canggih(ewahhhh)
*waktu kerja -fleksibel

Kepada anda yg mempunyai masalah kewangan tp xtau cara nak atasi mslh kewangan tu,sila PM saya dgn segera kerana tarikh akhir bakal di tutup bila2

Anda buat, pasti anda dapat
INGIN MENAMBAH PENDAPATAN???TIDAK TAHU BAGAIMANA...

*TIADA MODAL
*SUSAH NAK POS BARANG
*KERJA PG BALIK MALAM
*TIADA MASA
*TIDAK TAHU BERNIAGA.

ITU SEMUA ALASAN....

DENGAN BERMODALKAN RM 100..(BELUM TERMASUK POSLAJU) KAMI BEKAL KAN :PRODUK JAMU SUSUK DARA

#ADA MASALAH MODAL>>..JANGAN RISAU...DROPSHIP KAN ADA..XPERLU SIMPAN STOK

#SUSAH NAK POS BARANG>>(PENGEDAR YANG POS KAN KE CUSTEMER)

#TIADA MASA>>,MASA REHAT 1 JAM BOLEH LAYAN FB/BLOG DLL.

#TIDAK TAHU BERNIAGA$$$$$$>KAMI AJARKAN CARA BERMULA SEBAGAI JURU RUNDING.KEUNTUNGAN 20%

APA NAK TUNGGU LAGI???BERMULA LAH DARI LANGKAH PERTAMA!!


SMS/CALL/WHATSAPP SKRG - 012 399 2558

TESTIMONI SUAMI YANG M'BELIKAN FEMININE WASH & MASKER UNTUK ISTERI NYA

TESTIMONI SUAMI YANG M'BELIKAN FEMININE WASH & MASKER UNTUK ISTERI NYA

** encik S **
 

sy suka bile isteri sy menggunakan masker vagina dan feminin wash..tiada lg mengeluarkan bau yg kurang menyenangkan. sy sangat2 berpuas hati pada isteri sy setelah dia mngguna product jamu susuk dara sebab nye sebelum isteri sy mngguna kan product ini sy rasa sangat2 tidak selesa dan tidak mendatang mood untuk melakukan hubungan kelamin suami isteri. tp setelah isteri sy mengguna kan masker vagina n feminin wash sy dapat rasa kehebatan dan keajaiban product ini.Jadi sy amat2 berpuas hati.tidak rugi rasanya membelanjakan wang untuk membeli product ini.terima kasih ye dik kerana memperkenalkan jamu ini kepada isteri sy.








FEMININ WASH (FW):RM 48.00
MASKER VAGINA (RM): RM 25.00

BERMINAT NAK ORDER, SILA CALL/SMS/WHATSAPP SAYA DI 0123992558

Monday, 18 February 2013

TESTIMONI JAMU JALINAN CINTA(JJC)

TESTIMONI JAMU JALINAN CINTA (JJC)
HARGA: RM 48.00

JJC bagus untuk operation..nak syer sikit kat sini ...ikin baru jer operation tonsil...dah 2minggu makan ubat hospital jer nak makan jamu masa tu takut pnas...dr pesan kalau angkat berat..banyak cakap ...makan yg panas panas...jahitan boleh terbuka dan akan berlaku pendarahan (darah akan memancut keluar melalui jahitan )... bila jumpa dr semula dr kata luka tak baik lagi..jahitan pun tak ok lagi...bengkak dan merah..."memang sakit ...nak telan air liur sakit...nak menguap sakit...nak bercakap sakit...tiba tiba terpikir nak makan jjc...tak kan nak mc lama -lamakan......3 hari jer saya makan jjc... 2biji setiap malam...hari ketiga saya dah boleh makan nasi...dah tak sakit bila menguap...boleh gosok gigi nganga besar-besar..hari sabtu baru ni jumpa dr (hari ke4 makan jjc)...dr kata " puan dah ok....pendarahan pun takda...tekak dah tak merah ..bengkak dah takda...suara pun dah kembali normal...ubat tahan sakit pun dah tak perlu lagi..cepat pulak luka tu sembuh"....saya senyum jer...dalam hati "dr saya makan jamu la hahaha"....kesimpulannya...jjc ni memang bagus untuk yang lepas operation...terbaik wookkkkk...





BERMINAT, PM/WHATSAPP/CALL/SMS-BUD FARAH(0123992558).FREE CONSULTATION

TAHUKAH ANDA MASALAH_MASALH INI DAPAT DIRAWAT DENGAN

TAHUKAH ANDA MASALAH_MASALH INI DAPAT DIRAWAT DENGAN

PRODUK SUSUK DARA RESOURCES

MASALAH KEGEMUKAN?
1) MEDICATED DEEP HEAT LOTION
2) MAGICAL SLIMMING SOAP

MASALAH KEGATALAN DAN REKAHAN PADA KULIT?
1) MASKER VAGINA
2) INTIM GEL
3) FEMININ WASH
4)MAGIC SLIMM SOAP
4) MINYAK IKAT KASIH

MASALAH HAID TAK TERATUR?
1) JAMU PENGANTIN DARA
2) JAMU AKU DARA
3) COKLAT LOVE HABIBI

PRODUK UNTUK LELAKI?
1) JAMU LELAKI JUTAWAN
2) COKLAT LOVE HABIBI
3) MINYAK IKAT KASIH

PRODUK UNTUK WANITA
1) JAMU PENGANTIN DARA
2) JAMU AKU DARA
3) JAMU JALINAN CINTA
4) COKLAT LOVE HABIBI
5) MASKER VAGINA
6) INTIM GEL
7) FEMININE WASH
8) MINYAK IKAT KASIH

PRODUK UTK PENGHIDAP KENCING MANIS?
1) JAMU EMAS

PRODUK UTK BABY?
1) MAGICAL SLIMMING SOAP
2) MASKER VAGINA

PRODUK UNTUK GADIS?
1) FEMININE WASH
2) MASKER VAGINA
3) INTIM GEL
4) COKLAT LOVE HABIBI
5) JAMU JALINAN CINTA

YANG SEDANG HAMIL?
1)FEMININE WASH
2)MASKER VAGINA

DALAM PANTANG BERSALIN?
1)JAMU JALINAN CINTA
2)COKLAT LOVE HABIBI
3)FEMININE WASH
4)INTIM GEL




NOW, TAK PAYAH NAK SUSAH2 CARI PRODUK LAIN YER.. JSD ADA SEGALANYA

BERMINAT, BOLEH PM/WHATSAPP/BUD FARAH-012399 2558

FREE CONSULTATION

Friday, 15 February 2013

TESTIMONI MAGIC BODY SOAP

TESTIMONI MAGIC BODY SOAP
MASALAH: HILANGKAN GARISAN GELAP, KULIT JADI BERSIH & TEGANG
HARGA : RM 36.00

Testimoni Dari Agen Jamu Susuk Dara(JSD)

Pelanggan kepada agen JSD  ini sudah dua minggu membeli 2 pc Magic Body Soap. Suatu pagi,beliau menghubungi agen JSD kami dengan menggunakan sistem 'whatsapp' dan memberi feedback testimoni selepas 2 minggu menggunakan Magic Body Soap Sabun.




"Feedback Dari Pelanggan JSD - Menggunakan Magic Body Soap"


Dh dkt 2 weeks pkai sabun tu baru teringat nak share cket..dlu sya ni badan sihat cket la,so bile diet dh kurus cket bru nmpak bdn ade kesan mcm garisan kulit kte belipat2.ade kat bhagn perut,leher..ketara sgt.gelap cket dr kulit asal..dh mcm2 gune nak kasi ilang..tp x ilang..semua jenis scrub sya pkai x bejaya gak..so rs mcm malu sbb bln januari nak kawen,ape plak reaksi bakal suami nnti..so bile dh pkai sabun tu mcm x pecaya,sume garisan gelap ilang..kulit jd bersih dan rs tegang..jd putih n sekata dgn kulit asal..yg penting skang rs rajin nak mndi je..rs semakin yakin nak naik pelamin january ni..thanxs sis sbb perkenal kan sabun ni.. Nnti dh abes pkai ye kedua tu sya nak order lg. Nak perkenal kan kat akk yg baru besalin tu.
N nak sruh diorg pkai sabun tu jgk. Rs happy giler. Semoga sis bejaya tau. Nnti sya promote kt kwn2 ofis jgk.


JIKA ANDA BERMINAT UNTUK ORDER, SILA PM/WHATSAPP SAYA-0123992558(FARAH)

Wednesday, 6 February 2013

TAMBAH PENDAPATAN DENGAN JAMU SUSUK DARA

JOM  JANA PENDAPATAN DENGAN JAMU SUSUK DARA. MODAL HANYA RM 100.00. BERMINAT SMS/CALL/WHATSAPP SAYA SEKARANG 012-399-2558

JOM JANA PENDAPATAN DENGAN JAMU SUSUK DARA.

ANDA TIADA PENGALAMAN, TIDAK MENGAPA, KAMI AKAN BANTU ANDA:-
1.KENALI PRODUK
2.BANTU ANDA UTK GUIDE CUSTOMER
... >>>ANDA HANYA PERLU RAJIN IKLAN & TAG INFO/TESTIMONI JSD KPD KWAN FB ANDA ATAU OFFLINE FRIEND.ANDA BUAT ANDA DAPAT INCOME.

ANDA PERLU TAHU:-
1.JSD.PRODUK NO.1 DI PASARAN MAYA/ONLINE
2.MUDAH SALE..REPEAT ORDER
3.JSD BUKAN MLM, BUKAN NETWORKING BUSINESS
4.DIRECT INCOME 20% BG SETIAP HASIL JUALAN
5.CREATE DUIT DR FACEBOOK & JARI JEMARI ANDA
6.MODAL RENDAH..HANYA RM 100.00 ..

TARIKH TUTUP:AKAN DI BERITAHU KELAK...CEPAT SBLM DITUTUP

Tuesday, 5 February 2013

1001 KEGUNAAN MASKER VAGINA

1001 KEGUNAAN MASKER VAGINA

1..KHAS UNTUK ORANG MENGANDUNG...MASKER V :kenapa orang mengandungboleh pakai?~ orang mengandung makin lamababy makin besar dalam rahim. jadi
banyak lebihan - lebihan lendir karungbaby tolak. jadi no wonder dengantekanan tu..banyak lendir akan keluarketika mengandung terutamanya darimasa kesemasa faktor babymembesar. time tu ibu - ibumengandung sangat susahhati...p
an
...ties basah, gatal2 semuaserba tak kena. so wanita2mengandung simpan magic powderdalam poket kemana2 u pergi. justsapukan seperti bedak tenang jiwakamu

2..Ibu2 sekalian..anak2 kita masih kecil. baru nak belajar cuci kencing sendiri. sometimes kanak2 ni ambil mudah. kita tak tahu dia cuci dengan betol atau tidak.tahu2 satu masa menangis, merengek..put put kita sakit. put put kita sakit.mulalah ibu2 suspen..apa sudah jadi dgn anak aku. relax ibu2 itu semua jangkitan kuman kencing. cuci tak bersih... atau tandas kotor ataupun seluar dalam dah kotor.~ jadi ibu2 boleh ajar anak utk cuci kemudian tu lap sehingga kering put put dia. pastu suruh dia bedakkan put put dgn magic powder. anak ibu2 mesti senyum n say thank u pada ibu2.

HEBATNYA SERBUK INI KAN...so setiap wanita kita galakkan simpan sepeket dalam poket. emengenci masuk tandas..letak je terus. kita ikhtiar untuk keselesaan dan kecantikkan kita. apa2 pon Allah maha menentukan

3..Ada antara kita pompuan ni,ketiak dia hitam.puncanya---lama sgt pakai deodorant.Hitam tu sebenarnya kesan sel kulit mati yg bertepek xmau jatuh.Nak hilangkan senang je.Sental je dengan masker vagina tu.hihi putih berseri mcm rendam klorox uolss!!

4..Tempat tut2 tu kalau disental lembut setiap hari akan menjadi cerah.

5.. Masker ni juga boleh digunakan kepada kulit yg gatal2...seperti bisul, ruam, panau n geli gata..(sumpah puntianak org dolu2 kata). Ada juga yg gunakannya tuk kecutkan jerawat.cuma sapukan nipis shj ya...

6..Bayi bawah 2 thn boleh gunakan masker ini utk kurang kan kegatalan ruam panas..sapu nipis jer...

JAMU PENGANTIN DARA(JPD)

JAMU PENGANTIN DARA(JPD)
HARGA : RM 65.00(10 biji)


 “ Rahsia malam Pengantin “

ciri: Kapsul berwarna cerah

Ramuan herba: manjakani, akar serapat, belimbing bukit dan garam supit, bunga pakma, kacip Fatimah dan herba – herba rahsia lain.

cara penggunaa: 2 biji masuk dalam faraj. 4 biji makan. 2 biji setiap hari selama 2 hari. 



SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?
1- Wanita yang belom monopos.
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu Malam pertama.
7- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
8- Wanita Rahim kembang selepas period
9- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap 


Mengapa mereka perlukan produk ini?

1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
3- Ketika rempah sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jeniscecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh kedalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim. 


Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:

1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
3- Terasa kering di faraj
4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari. 


Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
2- Terasa Rahim kecil dan kecut
3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj 


Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat 


Kelebihan Penggunaan produk ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
2- Mampu menipu situasi dara 


Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih. 


Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin memerlukan bantuan pelincir)

JAMU JALINAN CINTA (JJC)

JAMU JALINAN CINTA(JJC) @Jamu bersalin
HARGA : RM 48.00 (40biji)

Sesuai utk ibu bersalin czer/normal.  



Cara pengunaan:
mkn 2 kapsul pg & 2 kapsul mlm
Fungsi:
Melancarkan peredaran darah
Membanyakkan susu badan
Mempercepatkn luka sembuh
Membaik pulih luka dalaman
Memberi tenaga dan kesegaran badan selepas bersalin
Melancarkan pembuangan air besar dan kecilMembuang angin dalam badan
Menghangatkan badan dari terkena sejuk2 meroyan

Terhasil daripada:
-Madu
-Belut
-Ikan haruan
-manjakani
-kacip fatimah
-lempoyang
-kunyit putih dll

perhatian!!
utk bayi menyusu badan: jika terdapat gumpalan tahi mata pada anak, ibu dinasihatkan berhenti dahulu dari memakan jamu ini kerana panas. & baby hendak lah dineutralkn kembali dgn air suam atau air kosong.

*tdk bersifat merapat faraj

MEDICATE DEEP HOT LOTION(MDHL)

MEDICATE DEEP HOT LOTION(MDHL)
HARGA: RM 48.00(110ml)


CARA GUNA:
1- sapu ditempat yg berlemak sahaja.
* tak ada lemak tiada tindak balas.
2- mesti sapu ketika relax.
* contoh ketika menonton tv, sedang berfb, ketika baca surat khabar.

AMARAN KERAS:
-tidak boleh digunakan ketika menjalankan kerja2 berat seperti mengemas, sedang bersenam.
-tidak boleh disapukan dipipi kerana pipi adalah otot.

REKEMEN UNTUK TEMPAT – TEMPAT BERLEMAK:
 1- BAWAH DAGU
2- PERUT
3- PINGGANG
4- PEHA
5- LENGAN



TINDAK BALAS DAN HERBA BERFUNGSI
• serta merta selepas losyen menyerap RASA PANAS SUAM DARI DALAM bukan DIATAS KULIT.
• akan terasa sedikit gatal2.
• seterusnya rasa berpeluh yang keterlaluan.
• peluh yang luar biasa.
• lagi banyak lemak lagi banyak peluh yang akan keluar.
• REKEMEN lebih effectif bila di wrapping ditempat berlemak selepas sapuan.

JAMINAN KESELAMATAN:lulus lesen kkm dan selamat digunakan.

KELEBIHAN:boleh buat services SLIMMING CENTRE DIRUMAH kerana losyen yang SUSUK DARA RESOURCES keluarkan bermutu tinggi dan setanding losyen yang digunakan dislimming centre terkemuka didalam malaysia.

Monday, 4 February 2013

COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE(CHW)

ITEM : COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE(CHW)
HARGA: RM 100(12 SACHET)



Di perkaya dengan Astaxhantin dan Vitamin C.
Harga: Rm 100/12 Sachet

fungsi:-
- memperbaiki struktur kulit supaya cerah dan putih
- menutup liang pori
- menghilangkan kedutan dan lingkaran gelap bawah mata
- menyihatkan kuku dan rambut.
- Kandungan herbanya pula berfungsi memantapkan aset wanita supaya kelihatan montok.



Sesuai utk remaja dan wanita berkahwin.
*Ibu mengandung tidak digalakkan.

Cara makan:
Siap utk terus di makan. Tidak perlu di bancuh dengan air.
Ambil 1 sachet sebelum tidur.
* Untuk kesan maksimum ambil 2 sachet sebelum tidur untuk 2 minggu yg pertama
* Utk kesan efektif, ambil selepas bangun pagi sebelum breakfast tp tak digalakkan sebab setengah orang ada gastrik. Vitamin C ialah acid.


mempunyai campuran: herba manjakani, kacip fatimah dan habatus sauda

MAGICAL BODY SLIM SOAP(MBBS)

MAGICAL BODY SLIM SOAP(SABUN SLIM) - MBBS
HARGA: RM 36.00(100 G)


Digunakan diseluruh tubuh terutama digosok ke paha dan punggung yg berselulit, pangkal tangan iaitu antara lengan dan permulaan bahu, perut, pinggang,pinggul dan mana-mana bahagian yg berlemak, besar dan menggeleber.



Penting juga digosok kepada bahagian berparut , celah kekotoran degil , badan berjerawat batu dan berbiji akibat lemak keras dan kesan luka.

Semasa penggunaan kulit akan berasa segar dan naturally dingin. Liang-liang kulit akan terbuka dan ini membantu penyerapan oleh satu bahan pelembab yang boleh melarutkan air dan lemak dibawah lapisan kulit .

Penggunaan tumbuhan, buahan dan sayuran membantu melancarkan peredaran darah dan sebagai satu bahan anti bakteria dan kulat. Penggelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi serta menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap serta membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak , kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .

Lebih ehektif digunakan setiap kali mandi untuk shape dan kulit yang anda ingini.

*lulus KKM dan selamat digunakan.

MASKER VAGINA (MV)

ITEM:MASKER VAGINA(MV)
HARGA : RM 25.00


Cara Penggunaan:
1- Dapatkan masker vagina "susuk dara"
2- Celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- Pastikan magic powder melekat di jari anda
4- Sapukan di seluruh permukaan vagina keseluruhannya



Kesan dan khasiat jangka pendek (kesan dlm 1/2 jam):-
-Lubang vagina menjadi tertutup dan rapat
-Rasa kering dan selesa
-Rasa gatal - gatal hilang serta merta

Kesan dan khasiat jangka masa panjang:
-Jika scrub perlahan-lahan ketika mencuci daki akan keluar
-Faraj akan kembali cerah kemerah - merahan & tegang
-Bibir yang mengelebih akibat kesan bersalin akan merapat
-Deria sensitif akan menjadi aktif dan membukit tegang

Sesuai digunakan selalu sebagai bedak penjagaan di permukaaan faraj supaya sentiasa awet muda dan nampak dara.

RM 25 sepeket
AWAS: PAHIT HERBA TERMAKAN TIDAK BAHAYA

JAMU AKU DARA(JAD)

NAMA ITEM: JAMU AKU DARA(JAD)
HARGA : RM 48.00


Ciri – ciri: kapsul berwarna coklat tua
Ramuan herba: manjakani, akar serapat, belimbing bukit, garam supit, nenas bukit, kacip Fatimah, bunga pakma, rempah ratus, halia putih dan halia bara


Cara penggunaan:
1- Serius – 2 biji pagi 2 biji malam ( 1 botol untuk 10 hari)
2- Biasa – 2 biji sehari selepas makan ( 1 botol untuk 20 hari)
3- Maintain atau penjagaan harian – 1 biji 1 hari ( 1 botol 40 hari)
• Herba di makan selepas perut diisi.



SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?
1- Wanita yang muda atau tua
2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
3- Wanita yang mengalami keputihan
4- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap
5- Wanita sehabis bersalin
6- Wanita yang mengalami gatal – gatal dalam faraj
7- Wanita faraj berbau
8- Wanita yang kerap minum air batu
9- Wanita yang belom berkahwin
10- Wanita yang datang bulan tidak teratur
11- Wanita yang kuat berkerja
12- Wanita yang rasa becak atau basah dalam faraj
13- Wanita yang kena bentan kena sejuk – sejuk atau menggigil-gigil.
14- Wanita yang pusingan haid tidak normal
15- Wanita yang tidak mengandung tapi tidak datang bulan.
16- Wanita yang payudara kendur
17- Wanita yang punggung jatuh

Mengapa mereka perlukan produk ini?
1- Rempah yang dimakan akan mengecutkan rahim
2- Rempah yang dimakan akan mengecut faraj secara perlahan – lahan dari masa ke semasa
3- Rempah yang dimakan berfungsi memanaskan Rahim. Jadi darah – darah beku atau lendir – lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut Rahim jatuh kedalam faraj. Perlahan – lahan lendir dan cecair turun ke permukaan faraj
4- Penggunaan yang berterusan membuatkan Rahim menjadi sehat.
5- Berhenti makan ketika haid jika Rahim sudah sehat dan faraj bersih.
6- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang mengalami senggugut ( darah beku )
7- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang tidak normal pusingan haid.
8- Makan rempah ketika haid bagi mereka yang selalu tidak datang bulan.
Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
1- Dalam tempoh lebih dari 2 hari faraj akan terasa becak
2- Lendir – lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna.
3- Terasa denyutan di ari –ari atau dalam Rahim
4- Terasa denyutan di faraj
5- Terasa hangat dalam faraj
6- Dinding kanan dan kiri faraj bertembung secara perlahan – lahan dari masa ke semasa
7- Seluar dalam basah akibat air bukan kencing
8- Seluar dalam berwarna kuning atau hijau
9- Bila penggunaan berterusan semua kesan – kesan di atas hilang.
10- Payudara tegang dan pejal.
11- Punggung tegang dan pejal.
Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
1- Faraj rapat tanpa lendir.
2- Faraj menjadi hangat
3- Payudara berdenyut – denyut
4- Punggung berdenyut - denyut
Situasi Pasangan ( suami pengguna ):
1- Terasa sempit, lembab dan hangat dalam faraj
2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
Kelebihan Penggunaan produk ini:
1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan.
2- Payudara yang kendur akan tegang dan montok
3- Punggong Menggeleber dan jatuh akan tegang dan naik.
Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Kesat dan menpercepatkan monopos.
Dilarang keras untuk:
1- Wanita yang minom arak
2- Wanita yang telah monopos
3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan seks memerlukan bantuan pelincir
4- Wanita mengandung
5- Wanita minum air batu

MINYAK IKAT KASIH(MIK)

MINYAK IKAT KASIH(MIK)
HARGA : RM 65.00


KEGUNAAN :
untuk melancarkan peredaran darah di tut tut untuk mengembang dan membesarkan. memberi kekuatan di tut tut untuk keharmonian hubungan.

selain untuk aktiviti mengurut bebed, ianya juga digunakan secara traditional untuk wanita yang mengalami kekeringan ketika bersama.



CARA PEMAKAIAN UTK ISTERI yg mhadapi masalah kekeringan:
- sapukan pada bebed suami lebih sikit
- pastu roger n out


CARA PEMAKAIAN UTK SUAMI :
Diurut pagi sekali selepas mandi 3 minit.
Diurut malam sekali selepas mandi 3 minit


DIPERBUAT DARIPADA:
- IKAN BELACAK
- LINTAH
- HABBATUS SAUDA
- LADA PAHIT
- PINANG MUDA

COKLAT LOVE HABIBI(CLH)

ITEM: COKLAT LOVE HABIBI(CLH)
HARGA: RM 48.00



cara makan:
gentelkan kecil je sebesar kuku kelingking.kunyah2, telan n minum air kosong.

~ khas utk wanita dan lelaki yang menjaga tubuh badan supaya sehat selalu
* buang angin
* melawaskan membuang air kecil n besar
* melancarkan peredaran darah
* menaikkan nafsu syahwat.



1 bekas ni insyaallah boleh tahan 30 hari.

sifat fizikal: lembut n kenyal, berbau wangi herbarasa; manis, lemak

Kelemahan: air. pastikan jari anda kering ketika mencubit coklat love habibi ini.if terkena air: mudah berkulat.

jangka hayat: 2 tahun jika tidak terkena air dan terkena panas.JANGAN SIMPAN DALAM PETI AIS.

ITEM: INTIM GEL

 ITEM:INTIM GEL
HARGA : RM 56.00

Cara pengunaan: Sapukan ke dinding vagina guna jari sedalam yg boleh.

Gel berubat Intim gel diformulakan utk mengaktifkan sel2 di "vagina canal" atau laluan vagina supaya lebih sensitif.

RM56/15ml

Ramuan herba akan melancarkan peredaran darah sehingga ke private part dimana ada satu titik ghairah dipaggil "G-SPOT". gel ini akan mematikan fungus2 dan bakteria di dlm vagina lalu mencegah terjadinya keputihan. apabila bersih dinding vagina akan menggebu dan subur serta lembap kembali.

-Khas utk kekeringan
-mengetatkan bahagian intim
-memberi kepuasan maksimum dengan mengalirkan peredaran darah ke bahagian sulit
-mencegah bau di bahagian sulit
-memberikan rasa bersih dan segar
-membunuh bakteria dan fungus
-mengatasi masalah keputihan

 *ada juga wanita yg masih muda tetapi hilang ghairah kerana tiada sensitivity especially selepas bersalin.
* elok utuk mereka yg faraj kering kerana ia menyuburkan dan kembalikan kelembapan semulajadi * * amat2 sesuai utk mereka yg menghampiri peringkat menopos dan yg telahpun menopos.
* insyaallah gel berubat ini dapat mengembalikan keremajaan vagina dan mengembalikan keghairahan yg semakin lupus.
 *Wanita mengandung boleh guna utk sapu LUAR FARAJ SHJ!!



Kelebihan intim gel:
1.Bleh bawak solat.
2.Bleh d gunakan utk menyegarkan miss v.
3.kecil, bleh bawa ke mana2 mcm mv.

Tips pemakaian lengkap utk menyegarkn miss v sewaktu bekerja (kat rumah/office):
 1. Cuci celah2 miss v dgn cool medicated feminine wash dan lap kering guna kain lembut/tissue.
 2. Dapatkn intim gel dan sapukan di luar lubang faraj utk menyegarkan
 3. Utk mngetatkn (picit sebesar duit 10sen) insert ke dalam faraj.
 4. Jika ada terasa gatal2 d bahagian celah2 peha kat bikini line tu, sapukan masker vagina.

Cadangan:Intim gel bleh d gunakan setiap hari sbg penyegar atau sebelum bersama.

MEDICATED FEMININ WASH

ITEM: MEDICATED FEMININ WASH(FW)
HARGA : RM48 / 100ML

Dgn ph yg paling lembut dan tiada pewangi.
-Bau harum
-dingin dan menyegarkan.
-feminine berubat yang sesuai untuk keputihan.
-Sesetengah org yg ada alergik bila berpeluh celah peha dan gatal2 amat sesuai menggunakannya.



berfungsi utk:
-mencegah fungus, antimicrob (bacteria)
-mencegah bau
-tidak mengeringkan miss-v
-Boleh guna selepas pantang
-merawat keputihan dan kegatan

*Pada permulaan penggunaan akan rasa sedikit pedih dan kemudian pedih tu akan hilang.

Kandungan: herba arab, cengkih, extrak sireh dan manjakani

SENARAI RANGKAIAN PRODUK JAMU SUSUK DARA

1. JAMU PENGANTIN DARA - (RM65.00) / 10BIJI 
~ merapatkan/mengetatkan faraj
~ menyerap dan mengeluarkan kotoran/keputihan/darah beku

2. JAMU AKU DARA - (RM48.00) /40BIJI 
~ menambahkan tenaga badan
~ merawat masalah keputihan dan sengugut
~ melancarkan peredaran darah
~ memecahkan lemak

3. MASKER VAGINA - (RM25.00) / 3gm
~ merawat masalah kegatalan di miss V
~ menegangkan dan merapatkan bibir faraj
~ memberi keselesaan pada mereka yang kerap berpeluh/lebihan lendir

4. MEDICATED FEMININE WASH -(RM48.00) / 100ML 
~ merawat keputihan dan kegatalan
~ membasmi kuman dan fungus
~ nyaman dan memberi keselesaan pd mereka yang kerap berpeluh
~ ia berubat, pekat dan boleh tahan sehingga 2bulan penggunaan





5. INTIM GEL - (RM56.00) / 15ML
~ meningkatkan keghairahan dan nafsu syahwat
~ merawat keputihan dan membasmi kuman
~ memberi kepuasan maksima

6. LELAKI JUTAWAN - (RM65.00) /60BIJI 
~ meningkatkan nafsu syahwat
~ menambahkan tenaga dan meningkatkan kecergasan
~ melawaskan dan mengeluarkan angin
~ meringankan badan
~ amat sesuai bagi lelaki berkerjaya dan berumahtangga

7. MINYAK IKAT KASIH - (RM65.00) /20ML
~ membesarkan dan mengembangkan zakar
~ boleh digunakan sebagai pelincir
~ boleh digunakan untuk memontokkan dan menegangkan payudara dan punggung

> 8. COKLAT LOVE HABIBI - (RM 48) /30gm 
~stamina
~buang angin
~melawas
~memanaskan badan
~meningkatkan syahwat

9. JAMU JALINAN CINTA - (RM 48 ) / 40 BIJI 
~ mengeluarkan darah2 kotor dalam badan spt darah nifas
~ membuang angin dari dalam badan
~ bersifat melancarkan peredaran darah
~ membanyakkan air susu
~ mencepatkan luka2 kering dan sembuh
~ menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah

10. JAMU EMAS ( RM65 ) / 65BIJI 
~ supplement menurunkan kadar gula dalam darah utk pesakit kencing manis.

11. MAGIC BODYSLIM SOAP (RM36) /100 G 
~ Pengelupasan perlahan dan penggantian kulit semulajadi
~ menghasilkan kulit tubuh yang cantik, tegang , licin dan lembap
~ membantu menghilangkan kesan parut seperti rekahan selepas beranak , kekotoran seperti kerak dan daki yang terpendam .

12. MEDICATED DEEP HEAT LOTION (RM48) /110 ML 
~ memecahkan lemak untuk mendapatkan saiz badan yang diingini
~ diurut pada tapak kaki utk kesan refleksologi

13. COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE ( RM 100 ) / 12 SACHET
~diperkaya dgn Astaxhantin & Vitamin C
~ada campuran herba
~memperbaiki struktur kulit supaya cerah , gebu & bebas kusam
~menutup liang pori
~menghilangkan kedutan &lingkaran gelap bawah mata
~menyihatkan kuku & rambut
~memantapkan bhgn intim wanita